MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Satılık Genel Forum (Premium Temalı-Konulu-Mesajlı-Üyeli)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Site Adresi: http://www.derinforum.net
İstenilen Fiyat: 45 TL
Sitenin Aylık Getirisi: Adsense eklenirse iyi kar elde edilir.
Sitenin Kategorisi: Genel Forum
Günlük Tekil Hit Sayısı:300
Satışa Hosting Dahilmi?: Evet dahildir.
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: MyBB (FreeLisans),30 TL değerinde ücretli MyBB teması.
Özel Notlar:Siteyi üstünde fazla ilgilenemediğim için satıyorum.Eğer üstünde emek sarfedilirse en iyi forumlardan biri olur
Alıcılar ;www.fb.com/DasAusgleicher adresinden eklesinler.
Adsense koyulmuyor hocam. Oyun indirme , program indirme katagorileri açmışsınız. 300 hitiniz var , pek konu yokken w@rez kısımları silerseniz satış konusunda yardım edebilirim. Yalnız 60 tl verirlermi bilmem Melek - Masum
warezden kastınız ?
(12-01-2015, Saat:19:38)dikssz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]warezden kastınız ?

Yazmıştım yukarıda ? oyun , program full şekilde paylaşılması w@rez'dir.
Hayırlı satışlar.
(12-01-2015, Saat:19:35)Caxing Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Adsense koyulmuyor hocam. Oyun indirme , program indirme katagorileri açmışsınız. 300 hitiniz var , pek konu yokken w@rez kısımları silerseniz satış konusunda yardım edebilirim. Yalnız 60 tl verirlermi bilmem Melek - Masum

Kaldırdım hocam

(12-01-2015, Saat:19:39)Kiliza Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayırlı satışlar.

sağolun
Sitenin fiyatı 60 TL etmez ama benim gözümde tabi. Nereden baksanız %75 konuları siz açıyorsunuz, alexa değerleriniz bile nereden bakılsa daha yeni gelmiş gibi. Ama benim tahminim bu, herkesin tahminini görüşünü bilemem. Hayırlı satışlar.
(12-01-2015, Saat:20:08)EmreKRMN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sitenin fiyatı 60 TL etmez ama benim gözümde tabi. Nereden baksanız %75 konuları siz açıyorsunuz, alexa değerleriniz bile nereden bakılsa daha yeni gelmiş gibi. Ama benim tahminim bu, herkesin tahminini görüşünü bilemem. Hayırlı satışlar.

Tam aksine tek üyelikten sadece,590 mesaj attım %75 etmez tabiki,ayrıca forumda Kaily'nin sattığı premium rank ve Premium temada vardır onlarıda hesaba kattım
Sayfalar: 1 2