MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mybb Sitem Açılmıyor - Web sayfası kullanılamıyor hatası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba sitem şu anda açılmıyor herhangi bir işlem yapmadığım halde bir anda böyle bir sorunla karşılaştım sorunu çözemedim yardımcı olabilir misiniz tüm gün boyunca uğraştım baya yol katettim sıfırdan başlamak istemiyorum şimdiden teşekkürler.

Sadece site index sayfasıyla ilgili bir sorun değil admin paneline dahi ulaşamıyorum.

Site adresi : torrentmagaza.tk
Site Suan da Acık İnternet Explorer de cerezlerini temizle
(01-01-2015, Saat:23:20)ArseniC Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Site Suan da Acık İnternet Explorer de cerezlerini temizle

Kaç kere temizledim yine giremedim farklı tarayıcılarımda da sorun aynı şekilde devam ediyor.
Sıkıntı sizde, şuan sitenize ulaşabiliyorum. Çerezlerden veya dns sorunlarından dolayı ulaşamıyor olabilirsiniz. Aşağıdaki proxy sayfasında boşluğa site adresini yazıp "Git" butonuna basın. Erişim olduğunu göreceksiniz.

Kod:
https://www.cliaweb.com/proxy/
[b]Dün çerezleri temizleyip dns ayarlarını değiştirmeme rağmen giriş yapamamıştım fakat bugün hiç bir şekilde uğraşmadan siteme giriş yapabildim nasıl çözüldüğünü anlayamadım tam ama yardımlarınız için teşekkürler. Gülümseme
YA BEN YAPAMADIM YARDIMM