MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mybb Sitem İçin Seo Puanı yükseltecek Kişi Aranıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Sitem İçin Seo puanı yükseltecek kişi aranıyor temanın fazla bir şeyi yok en az 85 puan garantili arkadaşlar pm atabilir
ücretsiz mi yoksa Melek - Masum
Basit bir iş seo puaninizda öneriler ve hataları giderirseniz 90+ olur zaten
(27-12-2014, Saat:13:18)RawShed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar Sitem İçin Seo puanı yükseltecek kişi aranıyor temanın fazla bir şeyi yok en az 85 puan garantili arkadaşlar pm atabilir

hocam meta tag düzenle site açıklaması anahtar kelime ve aşağıdakileri ekle %80 alırsın bende bu sayede %80 aldım dene derim yanlış biliyosamda hocalarımdan özür dilerim bunlar önemli olduğunu düşünüyorum

<h2><h3>
<h5><h6>
Meta taglar artik seo kriteri değil google SPAM olarak algılıyor artik temanın tüm eksiklikleri giderilmesi lazim evet ücretli yaptiricam
(27-12-2014, Saat:16:05)RawShed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Meta taglar artik seo kriteri değil google SPAM olarak algılıyor artik temanın tüm eksiklikleri giderilmesi lazim evet ücretli yaptiricam

Meta taglar nasıl seo kriteri değil ? . Meta taglar bir sitenin kimliğidir, ne olduğu hangi dilde kodlandığını, hangi amaçla kurulduğunu botlara bildiren en önemli hatta seo'nun temel yapı taşlarından birisidir.

Gereksiz meta tag kullanırsanız ve google botlarının hangi meta etikenii dikkate alıcağını şaşırtırsanız o zaman spam damgası yersiniz.

Ayrıca google page speed değerlerine önem verin , seo puanı araçları vs bir yere kadar doğru bilgiler vermektedir , google page speed değerinizi artırmanın yolunu arayın.

İyi forumlar.
Hocam seo hocası açıkladı google yeni algoritmasında artik kriter değilmiş ben demiyorum bunu seo yazınca ilk sırada çıkan 7 yildir bu sektörde olanlar diyor
(27-12-2014, Saat:19:50)RawShed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam seo hocası açıkladı google yeni algoritmasında artik kriter değilmiş ben demiyorum bunu seo yazınca ilk sırada çıkan 7 yildir bu sektörde olanlar diyor
Eğer değilse o bahsettiğiniz seo hocası neden hale meta etiketlerini kullanıyorlar ? Allah aşkına yıllardır kullanılan birşey bir kağıt parçası gibi çöpe atılmaz öyle kolay değil. Google nasıl anlayacak senin ne sitesi olduğunu ,senin benim gibi insanlar bakmıyor ki siteye botlar bakıyor bu botların siteyi anlaması için meta etiketler şarttır. Seo hocasının yayınladığı kitabı bende aldım lanet ettim bildiğimiz şeyleri ballandıra ballandıra dallandırıp budaklandırılmış haliyle anlatmışlar. Para için evirip çeviriyorlar seo hocalarımız bazı şeyleri. Gülümseme

Milyonlarca web sitesi meta etiketlerini kullanıyor değeri kalmadıysa google bunlara bakmıyorsa neye bakıyor ? onun yerine başka birşey getirilmesi lazım, bahsettiğin seo hocasının sitesine baktım böyle bir makele bulamadım.
Sayfalar: 1 2