Site Adresi :
http://www.turizmagazin.com
MyBB Sürümü : 1.8.3
Kurulu Eklentiler : RSS Feed Poster (ingilizcesi)
Sorun açıklaması : zamanlaması çalışmıyor
Hata Ekran Görüntüsü : yok
Sayın arkadaşlar
RSS Feed alarak haber bölümünü aktif tutmak istedim forumum da herşey güzel ayarlandı 5dk da bir haber paylaşması gerekiyor ama sadece AP -- Araçlar & Bakım -- Görev Yöneticisi -- RSS Feed Poster yanındaki saati tıklayınca paylaşım yapıyor normalde ayarlarının hepsini yaptım bir sorun görükmüyor..
yardımcı olabilecek varmı acaba?
Hocam öncelikle onu kullanıyorsanız fayda bekleyin siteden. Ayrıca eğer haber ajanslarından haber alan sitelerden alıyorsanız mahkemeye verilme riskiniz yüksek.
alinti yapilan sitenin linkini paylasiyor ama zaten haberin butun icerigini vermiyor sadece ana basligini okumak isteyen haberin sitesine gidip ordan devamini okuyacak..
(25-12-2014, Saat:13:47)bythe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]alinti yapilan sitenin linkini paylasiyor ama zaten haberin butun icerigini vermiyor sadece ana basligini okumak isteyen haberin sitesine gidip ordan devamini okuyacak..
Yani uydurmuyorum hocam , r10 da bir konuda sadece ajansın çektiği fotoğrafı paylaştığı için 40.000 tl dava açılan kişiler var. Ajansa kayıt olmak da ayrıca çok yüksek fiyat.
resim konularinda telif haklari var evet biliyorum ama paylastigin resmin altina nerden aldigini paylasman gerekiyoru diye biliyorum aksi halde buyuk cezalar alabilirsin.
(25-12-2014, Saat:13:57)bythe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]resim konularinda telif haklari var evet biliyorum ama paylastigin resmin altina nerden aldigini paylasman gerekiyoru diye biliyorum aksi halde buyuk cezalar alabilirsin.
Ajansların onu kabul edeceğini düşünmüyorum.
haberi sadece iha dan aliyorum baskasindan degil bir sorun olurmuki?
" sadece bir konu olarak değil internet gazetelerine web paketi var onu alabiliyorsun ben anadolu ajansına aboneyim aylık 350 + KDV ödüyorum yani yaklaşık 413 TL gibi bir rakam oluyor. "
şimdi bunu buldum google'da , millet neden para veriyor peki ?