MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kayıt ve Upload Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Öncelikle Merhaba. Uzun Bir Süredir Localhost'ta Forum Sitesi Düzenlemekteydim. Çoğu Ayarı Değiştirip Domain Adresine Göre Yazdım. Localhost'tayken Bi Sorun Yokken, Domain Alanında Hata Veriyor. Hatam Şu Şekilde;
- Kayıt Sayfasını Açıyorum. Normal Bir Kullanıcı Gibi Kayıt Olmaya Çalışıyoruz Fakat Uyarı Veriyor.
Örneğin Kullanıcı Adını Yazıyoruz, Alt Kısma Geçiyoruz, Kullanıcı Alanı Kutusunun Altında Yabancı Şekilde Yazı Çıkıyor. Çevirisi (Bu Bölüm Şunu Gerektiriyor 0(sıfır)) Gibisinden. Diğer Bölümlerde de Benzer Şeyler Çıkartıyor ve Kayıt Olmuyor.

- Admin Girişi Yaptım, Profil Fotoğrafı Yükleyeceğim. Dosya Yok veya Uygun Dosya Seçin Uyarısı Çıkıyor, Upload Yapmıyor.

Kodlar, İmza vb. Şeyleri Forumdan da Panelden de Düzenleyebiliyorum Ama Bu 2 Sorunu Panelden Bile Düzenleyemiyorum. Yardımcı Olabilir Misiniz ?

Forum Sayfamın Linki: http://unravelteam.com/kirigaya-forum.co.../index.php

22:24 ---> Şimdide Giriş Yapılan Hesaptan Çıkamıyorum. Çıkış İşlemi Başarıyla Gerçekleşti Diyor Fakat Çıkış Yaptırmıyor.

Bu Tür Sorun Yaşayan Kullanıcıları Gördüm Forumda. Bir Çok Konu Var Fakat Hiç Birine Düzgün Bir Cevap Verilmemiş. Bu Kadar Talep ve Konu Barındırmasına Rağmen Niye Bu Forum Sitesi Boş ? ?
Şablona uyunuz lütfen Gülümseme
Ben de 4-5 ay önce aynı sıkıntıları yaşamıştım. (Giriş yapama, çıkış yapama) daha sonra sql tablolarının birçoğunu, default sql tablolarıyla değiştirdim. O gün aklıma ne geliyorsa denedim, nasıl becerdiysem düzelttim. Sıkıntının sql'den kaynaklı olma ihtimali yüksek. Eğer buradan gerekli cevaplar verilmezse hosting firmanızdan destek isteyin. Normalde görevleri değil fakat belki yardımları dokunur. Kolay gelsin.