MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MyBB' de Özel Yer Eklemek
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Öncelikle Merhabalar.Bugün MyBB' ye başladım ve birçok problemleri çözdüm ve son olarak bir problem kaldı.Kendime göre anlatıyorum umarım anlarız birbirimizi ve sorunda çözülür.Şimdi şöyle birşey olucak forumda özel yer oluşturularak Kurucunun(Adminin veya Moderatörün) onaylamasıyla üye olanlara gruplara ayrılacak.Mesela bir ziyaretçi ilk üye olduğunda Lisansızdır bizde bunu girebileceğim yer yapmak istiyorum.Zİyaretçi sonra konuya yorum yaparak lisanslı olmak istiyorum vs bizde onaylandı diyip onun kullanıcı panelinden Lisanslı olarak işaretliyeceğiz.Umarım anlatabilmişimdir.Yardımlarınızı bekliyorum.

Görünüm:
Site Adresi :www.trhaxball.net.tc
MyBB Sürümü :1.6.8
Kurulu Eklentiler :Google seo Eklentisi
Öyle Deyilde Mesela Üye Olanları Admin Yada Modlar Kabul eder Bunun için

ayarlar > kullanıcı kayıt > orda en üste anında aktif yada e-posta göndermi ne öyle bişey yazar bas ona orda admin onaylı gibi bişey yazar ona bas kaydet
Ö.m attım bi bakarsan sevinirim .
Arkadaşım eğer problemlerinizi özelden çözecekseniz forumun ne anlamı var. Forum şöyle işler. Sizin bir probleminiz veya sorunuz olur forumda bi ararsınız sizin sorunuzun cevabını eğer yoksa konu açarsınız. Konuda sorunuz cevaplanır. Bundan sonra aynı sorunla karşılaşanlar yeni konu açmadan sizin konunuzdan faydalanır böylece bir sorun için defalarca aynı anlatım yapılmış olmaz. Eğer şimdi siz problerinizi özelden çözeceseniz forumun bir anlamı kalmıyor. Lütten biraz daha dikkatli olalım.
Tamam ozaman şöyle anlatıyım @ßyßur arkadaşım öyle demek istemedim yani siteye rank sistemi gibi bişey yapıcaktım ve bunu moderatör, Admin gibi kişiler giricek kullanıcıda gözükmeyecek.

@007combatant iyi güzelde bizde biliyoruz forumun ne amaçla kullanıldığını sorunu özelden çözüp burda paylaşmasınıda biliriz...
(08-07-2012, Saat:20:46)Spextes Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tamam ozaman şöyle anlatıyım @ßyßur arkadaşım öyle demek istemedim yani siteye rank sistemi gibi bişey yapıcaktım ve bunu moderatör, Admin gibi kişiler giricek kullanıcıda gözükmeyecek.

@007combatant iyi güzelde bizde biliyoruz forumun ne amaçla kullanıldığını sorunu özelden çözüp burda paylaşmasınıda biliriz...

Özelde çözerseniz konuların ayrıntısına girmeden sadece üstünden geçersiniz , lütfen daha dikkatli olunuz .
Konu sahibi yanlış anlama, böylesine üzerinde durdugunuz siteniz için niçin ücretsiz domain kullanıyorsunuz ?
(08-07-2012, Saat:23:43)Xray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konu sahibi yanlış anlama, böylesine üzerinde durdugunuz siteniz için niçin ücretsiz domain kullanıyorsunuz ?

Eğer ki site ziyaretçi bakımından yüksek yerde olursa ücretli domaine geçebiliriz.
Sayfalar: 1 2