merhabalar siteyi 1.6.16 dan 1.8 e yükselttim konu açarken veya yorum yazarken kullandığım editorde yaz boyutu yok nasıl eklerim örnek sizin sitedn aldım ve benim mybb forumum da yok yardımcı olur musunuz neden olmuştur temada değiştirdim aynı
bendeki editor
sizin editör

Temanız 1.8'e uyumsuz olabilir.
Pro-v8_Default temasını kullanıyorum
(11-12-2014, Saat:22:50)alfamet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pro-v8_Default temasını kullanıyorum
1.8 için uyumlu olmayan temalarda galiba javascript çakışmaları nedeniyle editör çalışmıyor. Önerim, 1.8 temaları kullanmanız veya bilginiz varsa mevcut temanızı 1.8 için tekrar uyarlamanız. Ayrıca bu sorun için forumda milyon tane konu açıldı. Arama yapıp öyle konu açarsak daha iyi olur.
foruma baktım oyle konu açtım ama dediğimiz gibi tema desteklemiyor bunu 1 8 tema indirip kurdum ama farklı bir editor geldi ben bu sitenin kullandığını nasıl bulurum
(11-12-2014, Saat:23:10)alfamet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]foruma baktım oyle konu açtım ama dediğimiz gibi tema desteklemiyor bunu 1 8 tema indirip kurdum ama farklı bir editor geldi ben bu sitenin kullandığını nasıl bulurum
MDP (mybbdepo.com) 'da şuan kullanılan editör
xpserkan tarafından hazırlanmış özel bir editördür. Serkan abi uygun bir zamanda paylaşacaktır.
(11-12-2014, Saat:23:16)1st4n6uL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (11-12-2014, Saat:23:10)alfamet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]foruma baktım oyle konu açtım ama dediğimiz gibi tema desteklemiyor bunu 1 8 tema indirip kurdum ama farklı bir editor geldi ben bu sitenin kullandığını nasıl bulurum
MDP (mybbdepo.com) 'da şuan kullanılan editör xpserkan tarafından hazırlanmış özel bir editördür. Serkan abi uygun bir zamanda paylaşacaktır.
buna uygun editör ekleyebiliyor muyuz
çözüm kolay be ck gelişmiş editör kullan sıkıntı gitsin hadi iyi forumlar..