MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: alexa hakkında
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
merhaba arkadaşlar ben alexa ya kayıt yaptım ama sitem ta 27m lerde çıktı çok yüksek deilmi alexa da nasıl düşüş yapabilirim?

Kod:
www.forumkarnaval.com
hocam bildiğim kadarıyla alexa yeni kaydolan sitelere yüksek değer veriyor sonra yavaş yavaş düşürüyordu.(Yanlış biliyorsam Bilen bir arkadaşımız lütfen anlatsın)
merhaba siteniz yeniyse o sayılarda başlaması normal yavaş yavaş yazı ekledikçe düşecektir. örneğin iphone 5 türkiye forum sitesi iphone5turkiye.net ve Bt notlari btnotlari.net sitesi de aynı şekilde olmuştur ..Bekleyiniz ve içerik ekleyiniz.
Alexa değerinin arkadaşımızın dediği gibi yüksek olması normaldir . Bunu sayfanızdaki içerikleri , paylaşımları arttırarak düşürebilirsiniz alexa değeri ne kadar düşükse siteniz o kadar iyidir demektir.
(08-07-2012, Saat:13:11)TheGodFather Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Alexa değerinin arkadaşımızın dediği gibi yüksek olması normaldir . Bunu sayfanızdaki içerikleri , paylaşımları arttırarak düşürebilirsiniz alexa değeri ne kadar düşükse siteniz o kadar iyidir demektir.

Bak yeni öğrenmiş oldum bir tane arkadaş vardı hava atıyordu.Benim sitemin alexa değeri yüksek diye şimdi gelsin bakıyım Açık Ağızlı Gülümseme
tmm anladım hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim Gülümseme
Rica ederiz , yardımcı olduysak ne mutlu bize Gülümseme