MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Admin uyarısı hatası! aktivasyon bekleyen yeni üye
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
merhabalar bir sorum vardı, admin olarak sitemin üzerinde uyarıyı görüyorum: Toplam: 1 yeni kullanıcı aktivasyon bekliyor. Lütfen, admin panelinden aktivasyon bekleyenleri onaylayınız.

panele girip aktifleştirne bekleyen kısmına tıkladığım zaman bana hata veriyor bekleyen yoktur diye!
1 Bugün Kayıt Olan Kullanıcı
1 Aktifleştirme Bekleyen

Arama kriterlerine uyan kullanıcı bulunamadı. Lütfen, arama kriterlerini gözden geçirip tekrar deneyiniz.

verdiği hatada budur.

ama forum sayfamdan uyarı kaybolmuyor ve hala aktifleştirme bekleyen 1 olarak görünüyor.

teşekkürler
Konu açmana gerek yoktu önceki mesajına cevap yazdım.
bununla ilgili bir konu yoktu onun için açayım istedim. belki başka birileride aynı sorunu yaşar ileride.

Teşekkürler cevabınız için burdada paylaşırsanız daha yararlı olur ilerisi için
Nasıl Yaptınız Bendede aynısı var
(06-12-2014, Saat:18:23)Monofoko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Nasıl Yaptınız Bendede aynısı var

(05-12-2014, Saat:18:53)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]AdminKP > Araçlar & Bakım > Önbellek Yönetimi => awaitingactivation önbelleğini tekrar yapılandır.
konu acmak bulunmasina yardimci oluyor. bugun ayni sorunu bir kez daha yasadim Gülümseme