MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Güncelleme sonrası maillerde hata
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Site adı : forum.kanatlipatates.com
Sorun : 1.8.2 ye yada 1.8.3 e gündelledikten sonra şifremi unuttum mailleri gönderilmemeye başladı ama önceden gönderiyordu nasıl çözebilirim ?
Kurulu eklentiler: 1.8 vip membership , Google seo plugin , newpoints , gelişmiş forum istatistikleri
Sorunu nasıl çözerim ?

Teşekkürler
Anlamadığım şey şurası , kaç tane konun var kardeşim sürekli hata çıkıyor forumunda. 2.5 senedir mybb ile uğraşıyorum neredeyse senin kadar sorun yaşamamışımdır.

phpmyadmin den ayarlanıyor araştırırsan bulabilirsin. Başka bir grubu admin yapacaksın gibi..
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler mail gitmiyor yazanlara baktım ayarlardan mail ayarı vs hepsini denedim göndermiyor ne yapabilirim diye cevap arıyorum verdiğin cevaba bak
(05-12-2014, Saat:22:48)-Andromeda- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler mail gitmiyor yazanlara baktım ayarlardan mail ayarı vs hepsini denedim göndermiyor ne yapabilirim diye cevap arıyorum verdiğin cevaba bak

kardeşim anlamadığın şey şu bu kadar hata normal değil anladın mı ? Nasıl - Neydi
Sorun da o anormali bulmak değil mi zaten birçok kez site değiştirdiğimden bu kadar konummolmuş olabilir mi ayrıca burası destek sitesi kurallara uygun açtıkta bir sorun olmaz heralde
neyse ben sorunu kendim uğraşarak çözdüm konu kilitlenebilir