MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yorum kısmı hakkında
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba

{$lang->welcome_back} bu kod da Merhaba admin şeklinde göstermekte ancak benim yapmak istediğim sadece admin yazı olarak göstermesini istiyorum kodu varsa yardımcı olursanız sevinirim

iyi günler.
Lütfen Şablona Uyun.

(05-12-2014, Saat:15:34)SiberLeon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lütfen Şablona Uyun.

bana mini modluk yapma localhostta tema yapıyorum onun için yazdım biz bu forum kurallarını ezbere biliyoruz sorunum yok benim ben sadece kod arıyorum .
(05-12-2014, Saat:15:41)kadirkilic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(05-12-2014, Saat:15:34)SiberLeon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lütfen Şablona Uyun.

bana mini modluk yapma localhostta tema yapıyorum onun için yazdım biz bu forum kurallarını ezbere biliyoruz sorunum yok benim ben sadece kod arıyorum .

İlk başta açıklayabilirdin kardeşim. Bizde ona göre yorumumuzu yazardık herneyse kolay gelsin.
Sitemde gördün hemen konu açtın yani : )
inc/languages/turkish/global.lang.php dosyasının içindeki $l['welcome_back'] = " satırını istediğin şekilde düzenleyebilirsin.
{$lang->welcome_back} kodunu {$mybb->user['username']} olarak değiştirin.
(05-12-2014, Saat:16:45)Caxing Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sitemde gördün hemen konu açtın yani : )
Senin sitene napayım ben üye oldum çünkü sana destek olmak için senin gibilerine yararlanıylmıyorki senin 1 gıram para etmiyecek temana forumexeye özentilik yapmam korkma.

(05-12-2014, Saat:18:52)QwerT_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]{$lang->welcome_back} kodunu {$mybb->user['username']} olarak değiştirin.

Sağol enes abi Gülümseme

SiberLeon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlk başta açıklayabilirdin kardeşim. Bizde ona göre yorumumuzu yazardık herneyse kolay gelsin.
sende bilip bilmeden herşeye burnunu sokma yazmamışım demekki bi bilidiğimiz var bidahakine şablona uyunuz yazcağınıza rapor tuşuna basarak destek ekiplerine iletirsin destek ekibi gerekli görürse yazarız.