MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: facebook button ekleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Web site Site Adresi : kralpaylasim.com
Versiyon MyBB Sürümü : 1.8.3
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :

Hata-Sorun Sorun açıklaması :ben siteme her konu altına ve ya üstüne fark etmez ziyaretcilere facebook beğen paylaş button ekleyecem site kod verdi 2 adet bunlardan hangisini ve hangi şablon ekleyecem bilemiyorum ve çok acemiyim bu konuda sizden ricam şablon resimli anlatım yaparsanız seviririm yardım edene şimdiden allah razı olsun
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : resim
Konu Güncel bekliyorum yardımınızı teşekkürler
Yukarıdakini headerinclude ekleyeceksin diğerini de showthread şablonuna olması lazım.
(02-12-2014, Saat:17:27)Caxing Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yukarıdakini headerinclude ekleyeceksin diğerini de showthread şablonuna olması lazım.

Şu düzenle sil kısımında ekleme yapamammı acaba o sıraya olurmu?
(02-12-2014, Saat:19:02)trafikci258 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]BUYRUN KENDİMDE KULLANIRIM

http://mybbdepo.com/sosyal-imleme-konuyu...C4%B0MLEME

dostum unu bende gördüm inan istetedim yüklemeyi ama yapamadım o kadar bilgim yok inan tw versemde yapsan ne iyi olur
üzgünüm şu an o kadar zamanım yok team oldum olasıda sevmem şayet admin ve ftp özelden yazarsanız yaklaşık 2 saat sonra müsait olunca hallederim.

Ayrıca kendi sitemdede kullanmaktayım
Sayfalar: 1 2