MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bir Garip Sorun
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Web site Site Adresi : http://www.dinamitforum.net
Versiyon MyBB Sürümü : 1.8
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : ---
[*]
[/list]
Hata-Sorun Sorun açıklaması : resimde ve siteye girildiğinde gözüktüğü gibi.
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : resim

Arkdaşlar böyle garip bir sorunla karşılaştım sorun nedir ?

Konu güncel..

Site düzeldikten sonra aşağıdaki sorunları yaşıyorum lütfen yardım edin.

EDİT1: O sorundan sonra Quick Advanced Editor plugini çalışmıyor plugini başlatınca iki tane ifade seçme yeri oluyor bir bu eksikti.
EDİT2: Yine aynı sorun defalarca aynı sorunu yaşadım üzgün herkesin ip adresi aynı gözüküyor konunun başında olan olaylar neticesinde böyle oldu.
FTP anadizininizden install klasörüne girin. .lock dosyasını kaldırın,
dinamitforum.net/install/upgrade.php adresinden gerekli işlemleri uygulayın. Kolay gelsin.
(19-11-2014, Saat:20:30)QwerT_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]FTP anadizininizden install klasörüne girin. .lock dosyasını kaldırın,
dinamitforum.net/install/upgrade.php adresinden gerekli işlemleri uygulayın. Kolay gelsin.

Hocam şimdide öyle bir dosya oluşturun diye uyarı veriyor girin bakın.

Tamam hocam şimdi anladım, veritabanı yedeği almak için girmiştim sorun çıktı host firmasına ticket açtım cevabı bekliyorum yedeği alıp işe başlıyorum. Bu arada ilk başta versyon seçerken mevcut olan versyonu mu seçeceğim.

EDİT: yazıyı yazarken girip kontrol ettim normal haline geri dönmüş kafam bayağı karıştı şimdi upgrade yapayım mı yapmıyayım mı ?
Düzelmişse uğraşmayın. Yapmamayı düşünüyorsanız yine .lock dosyası oluşturun install klasöründe.
Merhaba,

Geçici bağlantı sorunundan dolayı bu hatayı almış olabilirsiniz, eğer herşey normale döndüyse hiçbir değişiklik yapmanıza gerek kalmıyor.

Saygılarımla, iyi forumlar.
(19-11-2014, Saat:21:40)SvMedeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,

Geçici bağlantı sorunundan dolayı bu hatayı almış olabilirsiniz, eğer herşey normale döndüyse hiçbir değişiklik yapmanıza gerek kalmıyor.

Saygılarımla, iyi forumlar.

Teşekkürler hocam her şey eski halinde er hangi bir sorun yok phpmyadmin'e girince düzeldi sanki Açık Ağızlı Gülümseme
O sorundan sonra Quick Advanced Editor plugini çalışmıyor plugini başlatınca iki tane ifade seçme yeri oluyor bir bu eksikti.

Yine aynı sorun defalarca aynı sorunu yaşadım üzgün herkesin ip adresi aynı gözüküyor konunun başında olan olaylar neticesinde böyle oldu.
Konu güncel yardımınızı bekliyorum...
Sayfalar: 1 2