MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Arkadaslar bide Bu Resimdeki Kod lazım Bilen warmı ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
resim

resim bu
Tam olarak ne istiyorsun ? Online sayısını düzenlemek falan mı isteğin ? Biraz detay ver istersen.
Bu resimdeki kod kardeş kalp Gamefrm asıgı Burada ! Yazacamda illegal yazan yere gamefrm yazacam kodu bulamadım :/
Dostum bu lisanslı bir temanın yani Mybb.biz üye sayısını gösteren bi alan eğer bunu illegal yaparsanız tema sahibi size hukuki yollardan işlem yapmaya hakkı olur
(13-11-2014, Saat:16:29)Sagna Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostum bu lisanslı bir temanın yani Mybb.biz üye sayısını gösteren bi alan eğer bunu illegal yaparsanız tema sahibi size hukuki yollardan işlem yapmaya hakkı olur

Bir yazı için mi hukuki işlem yapacak! Ayrıca o kadar kolay değil öyle.
(13-11-2014, Saat:16:29)Sagna Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostum bu lisanslı bir temanın yani Mybb.biz üye sayısını gösteren bi alan eğer bunu illegal yaparsanız tema sahibi size hukuki yollardan işlem yapmaya hakkı olur

Sitelerinden kod çalmadıkça bir sıkıntı olcağını sanmıyorum,

Birde Lütfen Türkçemizi Doğru Kullanalım warmı nedir ?

Birde kodu yapıştırın olacaktır denedim ;

PHP Kod:
<strong style="color:#F90">♥ {$stats['numusers']} Gamefrm asıgı Burada !</strong
olmadı kardes neden
Hangi sitede bu ?
Sayfalar: 1 2