MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Konu düzenlemede editör gitti ve konu altında süslü parantez çıkıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar,

Site: http://www.theflashturkiye.com/forum
Mybb: 1.8

Teşekkürler eklentisi, etiket eklentisi, mesaj kayıtları eklentisi, düzenleme geçmişi kayıtları eklentisi kurdum siteye ve konu açtıkdan sonra düzenlemeye çalıştığımda editör gelmiyor. Ayrıca konu altında düzenle, Rapor et gibi butonların olduğu yerde 2 adet süslü parantez oldu (}})

teşekkürler eklentisinden olduğunu düşünüyorum bir türlü çözemedim. Temanın sıfıırnı kurdum olmadı. Default temayı denedim olmadı. Nasıl çöze biliriz ?

NOT:
CKeditör kullanıyorum. Çünkü eskiden editör kısmı silinmişti ve geri gelmemişti çözüm bulamadım ckeditör kurdum.
Edit: Telif hakları nedeniyle cevap içeriği kaldırıldı.
(08-11-2014, Saat:18:15)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Edit: Telif hakları nedeniyle cevap içeriği kaldırıldı.

Telif hakkı nerede ? çözeyim hemen
(08-11-2014, Saat:18:15)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Edit: Telif hakları nedeniyle cevap içeriği kaldırıldı.

Düzeltildi
Postbit Şablonlar > postbit_classic şablonunu aç ve içinden alttaki kod satırlarını bul, ve }} simgelerini sil şablonu kaydet.
Kod:
{$post['button_delete_pm']}
    }}</div>{$post['thxdsp_outline']}
(08-11-2014, Saat:19:32)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Postbit Şablonlar > postbit_classic şablonunu aç ve içinden alttaki kod satırlarını bul, ve }} simgelerini sil şablonu kaydet.
Kod:
{$post['button_delete_pm']}
    }}</div>{$post['thxdsp_outline']}

Teşekkürler fakat konu düzenlemede editör sorunu maalesef aynı.
MERHABALAR.

ŞABLONLARDAN HEADERİNCLUDEYİ ORJİNALE ÇEVİRİNİZ. [ÖNCE YEDEK ALIN.]

EĞER HALEN DÜZELMEZSE TEMA AYARLARINA GEL.[CSSLERİN OLDUĞU, LOGO DEĞİŞTİRMENİN OLDUĞU VER.]

BURDA OFFİCE EDİTÖRÜ GİBİ EDİTÖRLER VAR DEFAULT OLANI SEÇ.
HEADERİNCLUDEYİ orjinaline çevirip ck editör ü pasifleştir tekrar editör dosyalarını yükle ftp ne ve yeniden aktifleştir en kolay yontem bu