MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tema hatası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site Site Adresi : forum.kanatlipatates.com
Versiyon MyBB Sürümü : 1.8.1
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : İlgisi yok
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Temamda resimdeki gibi kaymalar var bazı bölümler taşma yapmış ama bazı butonlar da yarım çıkmış
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : resim
resim

nasıl çözebilirim bunu

teşekkürler
Bu temayı bende denemiştim bazı yerlerinde kodlama şeklinden olsa gerek bu temada düzensizlikler var. Mesela bende de ModKP, AdminKP, Uye KP gösterimlerinde Adminlere veya Modlara tema kaymış şekilde görünüyordu. Temanın herhangi biryerinde en ufak kod değişikliği yaptığınızda tema bozuluyor.
(02-11-2014, Saat:09:51)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu temayı bende denemiştim bazı yerlerinde kodlama şeklinden olsa gerek bu temada düzensizlikler var. Mesela bende de ModKP, AdminKP, Uye KP gösterimlerinde Adminlere veya Modlara tema kaymış şekilde görünüyordu. Temanın herhangi biryerinde en ufak kod değişikliği yaptığınızda tema bozuluyor.

sorunda orda başlıyor temada sadece duyuru alanını düzenlemiştim ben ya onuda geçtim birde hiç düzenlenmemiş halini buldum onda da aynı hata var