Arkadaşlar Mybb 1.8 kullanıyorum Şifremi unuttan mail gelmiyor sifirla.php adlı dosya vardı onu indirdim gene olmadı Ne yapıcam bi yardım edin lütfen siteme giremiyorum

sitene yeniadmin kullancı adıyla üye ol.
phpmyadminden veritabanını aç. mybb_user tablosunda yeniadmin isimli üyenin "usergroup" değerini 4 yap.
yeniadmin kullanıcı adıyla admin paneli aç,
şifresini unuttuğun admin hesabının profilini düzenleyip şifresini değiştir.
(01-11-2014, Saat:02:11)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sitene yeniadmin kullancı adıyla üye ol.
phpmyadminden veritabanını aç. mybb_user tablosunda yeniadmin isimli üyenin "usergroup" değerini 4 yap.
yeniadmin kullanıcı adıyla admin paneli aç,
şifresini unuttuğun admin hesabının profilini düzenleyip şifresini değiştir.
teşekkür ederim ama böyle bişey diyor.
Bu kullanıcıyı düzenlemeye yetkiniz yok çünkü Süper Administratör değilsiniz.
Sorunumu çözdüm konuyu kitliye bilirsiniz
onuda config phpden yapıcaksın. yenı kullanıcı kacıncı sırada ıse o numarayı super admın satırına eklıyceksınız. genelde 1 yazar sız onun yanına 1,atıyorum kullanıcı kayıt numaranız 38 ise 38 yapıcaksınız
(01-11-2014, Saat:12:41)hemdem63 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]onuda config phpden yapıcaksın. yenı kullanıcı kacıncı sırada ıse o numarayı super admın satırına eklıyceksınız. genelde 1 yazar sız onun yanına 1,atıyorum kullanıcı kayıt numaranız 38 ise 38 yapıcaksınız
Teşekkürler Bende biraz önce o çözümü gördüm ve uyguladım yeni üye açıp Onu süper admin yaptım Sonrasında şifremi sıfırladım İLğiniz için teşekkürler

Bildiğim kadarıyla kurallara göre konu açanlara destek veriliyordu bu sitede.. Sizde haklısınız, site sahipsiz olunca .....!
(01-11-2014, Saat:14:23)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bildiğim kadarıyla kurallara göre konu açanlara destek veriliyordu bu sitede.. Sizde haklısınız, site sahipsiz olunca .....!
Aynen kardeşim konuyu açtık Çözümü bulduk