MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mybb 1.8.1 update Geldi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Adminlerimizin güncellemeyi sunmalarını rica ediyoruz.

resim
Reklam yapmak yaşaktır.

Edit > SvMedet
Keşke hiç gelmese şu 1.8.1, çok saçma adamlar 2-3 günde azıcık şeyleri düzeltip veriyorlar şöyle 2-3 ay kadar sürse o süre içerisinde çoğu şeyi düzeltirler kendimce..
1.8.1 sürümünde bence yapılması gerekenler yapıldı ve zamanında paylaşıldı çünkü acilen düzeltilmesi gereken hatalar mevcuttu bir önceki sürümünde. Ayrıca paket hazırlanıyor, geç çıkmasının nedeni ise MCTR farkıdır. Ek düzenlemeler, hazırlıklar yapılıyor sizler için en iyisi istendiği için. Sabırlı olalım lütfen. Süper
ben mybb.com dan indirdim direk attım dosyaları ftp ye sorun yaşamadım versiyonumda 1.8.1 upgrade yapmadım sorun yok ama ya sizce?
(24-10-2014, Saat:13:19)trafikci258 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben mybb.com dan indirdim direk attım dosyaları ftp ye sorun yaşamadım versiyonumda 1.8.1 upgrade yapmadım sorun yok ama ya sizce?

Paket içeriğine bakmadım ama dil dosyalarında değişiklik varsa dil sorunu olabilir. Ondan başka sorun olmaz genelde.
Merhaba,

Resmi siteden paket indirip güncelleme yapmayın arkadaşlar şimdilik. Çünkü 74 tane rapor edilen hata ve bug giderilmiş 13 tane dil dosyası değiştirildi, 15'e yakın tema şablonlarında değişiklikler oldu. Yani genel itibariyle hata/bug onarım paketi olmuş diyebiliriz. Bundan dolayı buradan türkçe kurulum yapıp resmi siteden sadece ingilizce olan dosyalar ile güncelleme yaparsanız dil dosyalarında değişme olması sebebiyle bazı hatalar rastlanabilir veya arkaplan çalışan fonksiyonlar çalışmamasına sebebiyet verebilirsiniz.

Aceleye gerek yok, bekleyin yönetici arkadaşlarımız şuan çıkan paketi inceliyorlar ve ne değişti,ne geldi ona bakmaktadırlar ve güvenlik kontrolünüde yaptıktan sonra hayırlısıyla konuları açarlar sizde güncellersiniz sitelerinizi.

İyi forumlar.
edit:

Düzelttim.
Sayfalar: 1 2