Merhaba arkadaşlar
benim bir sorum var acaba mybb ye vbulletin yada xenforodaki gibi bir ban sayfası yapmak mümkün mü yani mesela kullanıcı ban alınca erişim izni mesajı çıkmasın ekranda sadece ban alma sebebi ve yasağın kalkacağı tarih yazsın bunu yapmak mümkün mü
teşekkürler
(23-10-2014, Saat:17:11)-Andromeda- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba arkadaşlar
benim bir sorum var acaba mybb ye vbulletin yada xenforodaki gibi bir ban sayfası yapmak mümkün mü yani mesela kullanıcı ban alınca erişim izni mesajı çıkmasın ekranda sadece ban alma sebebi ve yasağın kalkacağı tarih yazsın bunu yapmak mümkün mü
teşekkürler
Yani yapılamayacak bir şey yok. Ben yoğun olmasam yapardım, yinede fırsatını bulunca yapar paylaşırım ama söz veremem.
Konunun doğru yeri burası değil malesef;
(12-11-2014, Saat:18:37)SvMedeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (23-10-2014, Saat:17:11)-Andromeda- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ][b]Merhaba arkadaşlar
teşekkürler
Yani yapılamayacak bir şey yok. Ben yoğun olmasam yapardım, yinede fırsatını bulunca yapar paylaşırım ama söz veremem.
teşekkür ederim yapabilirseniz çok sevinirim ayrıca yeni başlık açmak istemedim konu kirliliği olmasın diye
Sanırım 1.8 serisinde moderasyon ayarlamada bir sorun var
bknz şimdi aşağıdaki işlemleri yapıyorum:
Forum Ayarı> AA kategorisi > Forum İzinleri > Üye Grubu > Özel İzinler > moderasyon > Yeni yorumları moderasyona al (tik işaretli)
1.6 sürümünde bu işlemi yapınca yeni mesajlar otomatik olarak moderasyona alınır mod onaylayınca gösterilirdi 1.8 de de aynısını yapmak istedim ama izinleri kaydet dediğimde ( en alttaki kaydete de tıklayınca ) izinlerin kaydolmadığını farkettim sadece moderasyonda böyle bir hata var gibi niye derseniz konu görme arama gibi ayarlarda sorun olmadı ama moderasyonda sorun oldu bunu nasıl çözeceğim ben ?
teşekkürler

[/b]