MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: arkadaşlar eklenti indirebilmek için yorum yazma zorunluluğu eklentisi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
site adresi: fourmalite.com
mybb sürümü: 1.6.12
kurulu eklentiler: hello, akismet

şimdi bir kaç eklenti var ama onlar değil mesela eklenti için mesaj sınırı var ama o çok saçma, adam 1 mesajda indirirken 3 mesajda indiremiyor illa 1 mesajı olcak nasıl 3 ten bire insin. daha önce bulmuştum ama şimdi bulamıyorum. eklenti indirmek için yorum yazmalısınız eklentisini, hide içerik gizlemede değil.
Merhaba,
Dediğiniz eklenti "Hide" (Gizleme) plugin'dir. Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak, bu eklentiye ulaşabilirsiniz.

Orijinal Sayfa:

Hayırlı günler..
(23-10-2014, Saat:11:01)Richardio Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,
Dediğiniz eklenti "Hide" (Gizleme) plugin'dir. Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak, bu eklentiye ulaşabilirsiniz.

Orijinal Sayfa:

Hayırlı günler..

teşekkürler ama bunu aramıyordum, bu eklentiyi gizliyor ben eklenti görünsün ama tıklandığında yorum yazmam istensin istiyorum.
Tam dediğiniz gibi bir eklenti yok. Arkadaşın bahsettiği eklentide linklerin olduğu bölümü "[hide] [/hide]" ile gizleyeceksiniz. Kullanıcılar şu resim ile karşılaşacaklar:
resim
Şunu deneyin..
Kod:
http://community.mybb.com/thread-144715.html

Mesajları ve mesaj içeriğine eklenen ekleri hide tag arasına alınca gizler.
Diğer, linkleri ve ekleri mesaj yazıncaya kadar otomatik gizler.