MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mybb 1.8 Hostinger Konu Açma Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar hostinger üzerinden kurduğum mybb forumda konu açarken konu uzun olunca fazla resim yada link ekleyince http://www.hostinger.web.tr/error_404? bu şekilde hata alıyorum nasıl çözebilirim. Ziyaretçilere konu gizleme ve inferno sohbet eklentisi yüklü sadece. Google SEO falan yüklü değil.
Bende de aynı sorun vardı . Resimleri resim tagları arasında yazarsan sorun kalmayacak ve linkleri de direk yapıştır . Bana hostinger den Mybb kurmama yardımcı olur musun kurmayı deniyorum . Bir yerde hata yapıyorum .
Bir süre o şirketle çalıştım ancak memnun kaldığım bir yönleri olduğunu söyleyemem. Onu halletseniz başka bir problem çıkacaktır. Başka bir host kullanmanızı öneririm.
(16-10-2014, Saat:23:11)garipatakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar hostinger üzerinden kurduğum mybb forumda konu açarken konu uzun olunca fazla resim yada link ekleyince http://www.hostinger.web.tr/error_404? bu şekilde hata alıyorum nasıl çözebilirim. Ziyaretçilere konu gizleme ve inferno sohbet eklentisi yüklü sadece. Google SEO falan yüklü değil.

Ücretsiz Hostların Bağzılarında Böyle Sorunlarla Karşılaşmaktayız .