MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tema Editinden Anlayan Var mı?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar temamda bazı reklam gibi yerler var. Bunu kaldıramıyorum. Kaldırabilecek var mı?
Site adresiniz?
Oyunwizard Mybb temasını ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.Temayı indirmek için tıklayın.
Türk-Gamer.Com | Torrent Oyun İndir
bunlardan bahsediyorsun sanırım?
temanın header şablonunu aç üstte yazıyor kafana göre yaz oraya birşeyler duyuru gibi düşün
birde face ve twit var olmazsa bana özelden admin bilgi ve şifre yaz birde duyuruya ne yazılacak örneğini yaz son olarakta face kullanıcı adı ve twit kullanıcı adını özelden mesaj at halledelim.
(16-10-2014, Saat:09:29)trafikci258 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Oyunwizard Mybb temasını ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.Temayı indirmek için tıklayın.
Türk-Gamer.Com | Torrent Oyun İndir
bunlardan bahsediyorsun sanırım?
temanın header şablonunu aç üstte yazıyor kafana göre yaz oraya birşeyler duyuru gibi düşün
birde face ve twit var olmazsa bana özelden admin bilgi ve şifre yaz birde duyuruya ne yazılacak örneğini yaz son olarakta face kullanıcı adı ve twit kullanıcı adını özelden mesaj at halledelim.

Kardeş hani temayı indirmek için tıklayın diyor ya. Birde altta facebook linkleri felan var. onları silmek istiyorum.
tamamda bilgileri atmamışsın özelden?
(16-10-2014, Saat:17:49)trafikci258 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]tamamda bilgileri atmamışsın özelden?

Kardeş

ekle.