Site Adresi :
http://www.uygulamaplatformu.net
MyBB Sürümü :1.6
Kurulu Eklentiler :
Sorun açıklaması : sitedeki üyeler hazırlamış oldugumuz mesaj sayısına göre otomatik terfi olmuyor.150 mesaj sonrası tecrübeli üye olması gerekirken standart üye de kalıyor aynı zamanda standart üye olmak için en az 10 mesaj olması gerekirken yeni üye olan biri direk standart üye olarak başlıyor.Bana yardım edebilirmisiniz sizce sorun nerde
Hata Ekran Görüntüsü : -

Bazı Hostlarda Promotion System çalışmayabilir.Bunu siz elle çalıştırmak zorundasınız
Gideceğiniz Yol
Admin Paneli

Araçlar & Bakım

Görev Yöneticisi
Orada Promotion System çalıştırsanız sorun çözülür
(02-07-2012, Saat:12:01)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bazı Hostlarda Promotion System çalışmayabilir.Bunu siz elle çalıştırmak zorundasınız
Gideceğiniz Yol
Admin Paneli
Araçlar & Bakım
Görev Yöneticisi
Orada Promotion System çalıştırsanız sorun çözülür
denedim ama olmadı :S
Arkadaşım Benimde Olmamıştı 1 gün bekledim Terfiler Gerçekteşti Hosting Geç Cevap Veriyo Sanırım
(02-07-2012, Saat:12:41)webbi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşım Benimde Olmamıştı 1 gün bekledim Terfiler Gerçekteşti Hosting Geç Cevap Veriyo Sanırım
1 gün sürmemesi gerekiyor çok saçma yine de bilgilendirme için saol
Sorun hala devam etmektedir
Ana Sayfa » Kullanıcı Grupları > üye gurubu
Varsayılan Kullanıcı Başlığı: Yeni Üye yazar "Yeni Üye" yazısını sil
(02-07-2012, Saat:19:41)ßyßurak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ana Sayfa » Kullanıcı Grupları > üye gurubu
Varsayılan Kullanıcı Başlığı: Yeni Üye yazar "Yeni Üye" yazısını sil
Hocam dediğiniz gibi yaptım isim olarak değişti ama rank değişmedi hala eski rank olarak duruyor :S