MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sorunum ve isteklerim
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Web site Site Adresi : http://www.waroftheseoul.roleplaytr.net
Versiyon MyBB Sürümü : 1.8
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : Banlanan üye profili kapatma + mesaj bırakma Eklentisi - Ziyaretçiye Konu İçeriğini Gizleme - Admin Mesaj Kayıtları Eklentisi - Prostats - Hızlı Cevap - Sidebox
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Öncelikle http://www.waroftheseoul.roleplaytr.net sitemde şöyle bir sorun yaşamaktayım. Sitemin varsayılan dil seçeneği Türkçe olmasına rağmen kayıt olan üyelerde ingilizce görünüyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Bir de çok ama çok lazım olacak olan çoklu kullanıcı giriş eklentisi, profil yorumları eklentisi, en son kimler online olmuş (iconsuz) eklentisi 1.8 versiyonu için lazım.

Bir de pek anlayamadım ama sanırım tarayıcımdan kaynaklı olabilir şimdi bir mesajı konudan siliyorum silinmiştir diyor ama f5 yapınca mesaj hala aynı yerinde duruyor fakat sil butonu o mesajdan kalkmış oluyor. Genel bakışa bakınca silinmiş gözüküyor anlamadım gitti.
(28-09-2014, Saat:20:08)EmreKRMN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Düzenledim.
1. Admin KP - Ayarlar - Genel Yapılandırma Ayarları - Varsayılan Dil Seçimi - Türkçe(TR) Seçin ve Kaydedin.
2. İstediğiniz eklentilerden sadece 1 tanesi şuanda var oda 3. İstediğiniz ise o 1.8'den gelen özellik o yorumun sağ üstteki kutucuğu seçin ve kalıcı olarak sil'i işaretleyin.
Svmedet myprofil adlı eklentiyi paylaşti,o yorum kısmı ise olur ki geri alınması gerekirse diye gitmiyor o kısım ama başkaları o yorumu göremez merak etmeyin. Onar butonu gelir sil yerine o butona tiklarsaniz o yorum yine görünür olur. Son 24 saat içinde online olanlar eklentisi de paylaşıldı. Son 15 dk içinde online olanlari ise salonlardan yapabilirsiniz duzenlemesini
Bilgi-Kaynak Üye olurken ingilizce gözükmüyor, bilginiz olsun.
Evet üye olurken ingilizce gözükmüyor. Ayarlardan Türkçe olduğu halde kayıt olduktan sonra forum ingilizce gözüküyor.
Sitenize göz gezdiriyorum fakat ilk defa böyle bir site ile karşılaşıyorum. Sitenizin amacı nedir?
Sayfalar: 1 2