Bence Gereksiz Bişey Düşünsenize 1000 Kişinin Konuyu Okuduğunu
AYnen öyle hocaam çok kasar
(26-09-2014, Saat:15:06)ßyßurak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence Gereksiz Bişey Düşünsenize 1000 Kişinin Konuyu Okuduğunu
Gerekli veya gereksiz, Yapımcısı eklentiyi kime gerekliyse olanlar kullansın diye yazdığına eminim. Diyelim ki 1000 kişi konuyu okumuş, sizce sayfayı nekadar aşağı çekmemiz gerekir? Bence 20cm'yi geçmez. Bu çok uzun açılmış konuların yanında çok küçük bir değer olsa gerek.
Siz, yapıp yayınladığınız bazı temalar için gereksiz hoş olmamış gibi ifadeler kullanan yorumcular için neler hissedersiniz? Bence eklenti yapımcısı da sizin hissedeceğinizı şeyi hissedeceğine adım gibi eminim. Bu tip ifadeler bizlere yakışmaz. Sonuçta, ortada verilmiş bir emek var.
(26-09-2014, Saat:15:27)masterbilgi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]AYnen öyle hocaam çok kasar
Eklentinin önemini ve çalışma şeklini bilmeden veya ßyßurak'ın yorumunu anlamadan bu yorumu yazdığınıza inanıyorum. Dediğiniz gibiyse eğer, eklenti nekadar sorgu üretir ve neresi kasar? bizi de biraz bilgilendir.
Bence oldukça güzel ayrıca gereksiz olduğunu düşünsek bile hiç olmamasından iyidir yani sizler için gereksiz olabilir ama bazı kişiler içinde önemli ve gerekli olabilir bunu bilemeyiz.
Bu arada hocam bunu bende çevirmiştim önceden ama paylaşacak fırsat bulamıyordum, siz benden önce davrandınız
Neymiş, hız da önemliymiş.
Elinize sağlık.
Çalışıyor fakat ayarlar kısmı çıkmadı
Burak senin gibi bu forumda emegi gecmis kisilerin bu konuya bu sekilde yorum yapmasi tuhaf neresi sacma tamda bu eklentiye ihtiyacim vardi peki eklentiyi ypan hocam @devmybb;
Bunu sabitleyip ayri bir sayfada bir listenin icinde gosterseniz mesela konuyu okuyanlar diye link koyucaksiniz tiklafiginda ayri pencerede gosterecek bir sistem ?