MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: bir web sitesi nasıl büyür ve gelişir?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
ben bir oyun download sitesi açmak istiyorum rakiplerim büyük biliyorum (full oyun - oyun cehennemi bu ikisini rakip olarak görüyorum diğerleri vıızzz) bu konuda genel bilgim var.kendine özgü paylaşımlar yap backlink ver falan filan.bunların dışında sitemi bu kategoride nasıl geliştirebilirim?

Not:İki sitede Vbulletin kullanıyor.

sitemi en hızlı nasıl çalıştırabilirim?bn oyun kapaklarını kendi siteme koymak istiyorum resim upload sitelerine koymak istemiyorum.bu durum sitemi yavaşlatır mı?
Merhaba öncelikle çalışkan siteni güncel tutucak bir ekibe ihtiyacın var ekipsizim tek ben yeterim diyorsan her zaman yanılırsın bu aklında bulunsun tema önemlidir vBulletin kullanıyorlar eğer lisans alıcak paran varsa bence sende bir lisans al ve vBulletin kur şiddetle tavsiye ederim resimleri kendi sitemde upload edicem diyorsun bu yavaşlatabilir resim boyutları büyük olursa bir süre sonra host yıpranmaya yavaşlamaya başlar buda sana baya bir üye kaybı yaşatır.
(30-06-2012, Saat:17:54)AttAcK.58 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben bir oyun download sitesi açmak istiyorum rakiplerim büyük biliyorum (full oyun - oyun cehennemi bu ikisini rakip olarak görüyorum diğerleri vıızzz) bu konuda genel bilgim var.kendine özgü paylaşımlar yap backlink ver falan filan.bunların dışında sitemi bu kategoride nasıl geliştirebilirim?

Not:İki sitede Vbulletin kullanıyor.

sitemi en hızlı nasıl çalıştırabilirim?bn oyun kapaklarını kendi siteme koymak istiyorum resim upload sitelerine koymak istemiyorum.bu durum sitemi yavaşlatır mı?

Ekibinle İşe Başla... Aslında İnadına Oyun Download Sitesi Açmak Zorunda Değilsinki. Hile ve Tranier,Save Game,Torrent Kısmında Çalış... Bence böyle büyübilirsin (Seo işlerine önem ver)
teşekkürler sağolun.başka bilgi vermek isteyen arkadaşlar çekinmesinler yazsınlar Gülümseme bu konu yakında google da ilk sırada olacak...