Oradaki kıvrım aslında göz oyunu fark ettiysen sadece yan bir üçgen koymuş oraya aralıgıda biraz fazla yapıp müthiş birşey cıkartmış ortaya aynısı ps'den yapılabilir , yapardım ama bilgisayarım format yemek zorunda kaldı

. Yaptıktan sonrada ftp'de on , off iconlar ile değiştiriceksin.
(29-06-2012, Saat:11:20)TheGodFather Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Oradaki kıvrım aslında göz oyunu fark ettiysen sadece yan bir üçgen koymuş oraya aralıgıda biraz fazla yapıp müthiş birşey cıkartmış ortaya aynısı ps'den yapılabilir , yapardım ama bilgisayarım format yemek zorunda kaldı
. Yaptıktan sonrada ftp'de on , off iconlar ile değiştiriceksin.
ben kıvrımın nasıl yapıldıgını biliyorum

ben o on off iconunu nasıl oraya yerleştirmiş onu soruyorum düz eklersem oraya olmaz nedeni şu direk icon ortada görünür büyük ihtimal bir css ile yerleştirmiş ama kodu ne bilmiyorum

onu soruyorum kıvrımı yok yapmayı çok iyi biliyorum

margin veya padding html veya css kodları ile yapabilirsiniz tema benim temam temanın çoğu bitti sayılır nitince ücretsiz yayınlıcam ozman kullanırsınız
(29-06-2012, Saat:13:51)ßyßurak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]margin veya padding html veya css kodları ile yapabilirsiniz tema benim temam temanın çoğu bitti sayılır nitince ücretsiz yayınlıcam ozman kullanırsınız
kardeşim bana o şablonun kodunu direk versen birde css

baya bir kod ekledim denedim fakat şablon iyice gitti

başka tema ile takılıyorum şimdi

Hocam Tema Bitsin Kodları Alırsınız

tamam merakla bekliyorum

eğer başka bilen olursa yinede yazsın