MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: On Off İconları Hakkında Sorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site Site Adresi :ForuMario.Com
Versiyon MyBB Sürümü :1.6.6
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :Overview - Hide Link - nCode Resim Boyutlandırıcı
Hata-Sorun Sorun açıklaması :Kıvrımlı On Off İconu Yerleştirme
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :
resim

Yardım edenden Allah Razı Olsun şu cuma günü bi yardım edin Gülümseme
Oradaki kıvrım aslında göz oyunu fark ettiysen sadece yan bir üçgen koymuş oraya aralıgıda biraz fazla yapıp müthiş birşey cıkartmış ortaya aynısı ps'den yapılabilir , yapardım ama bilgisayarım format yemek zorunda kaldı Açık Ağızlı Gülümseme . Yaptıktan sonrada ftp'de on , off iconlar ile değiştiriceksin.
(29-06-2012, Saat:11:20)TheGodFather Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Oradaki kıvrım aslında göz oyunu fark ettiysen sadece yan bir üçgen koymuş oraya aralıgıda biraz fazla yapıp müthiş birşey cıkartmış ortaya aynısı ps'den yapılabilir , yapardım ama bilgisayarım format yemek zorunda kaldı Açık Ağızlı Gülümseme . Yaptıktan sonrada ftp'de on , off iconlar ile değiştiriceksin.

ben kıvrımın nasıl yapıldıgını biliyorum Açık Ağızlı Gülümseme ben o on off iconunu nasıl oraya yerleştirmiş onu soruyorum düz eklersem oraya olmaz nedeni şu direk icon ortada görünür büyük ihtimal bir css ile yerleştirmiş ama kodu ne bilmiyorum Gülümseme onu soruyorum kıvrımı yok yapmayı çok iyi biliyorum Gülümseme
margin veya padding html veya css kodları ile yapabilirsiniz tema benim temam temanın çoğu bitti sayılır nitince ücretsiz yayınlıcam ozman kullanırsınız
(29-06-2012, Saat:13:51)ßyßurak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]margin veya padding html veya css kodları ile yapabilirsiniz tema benim temam temanın çoğu bitti sayılır nitince ücretsiz yayınlıcam ozman kullanırsınız

kardeşim bana o şablonun kodunu direk versen birde css Gülümseme baya bir kod ekledim denedim fakat şablon iyice gitti Açık Ağızlı Gülümseme başka tema ile takılıyorum şimdi Gülümseme
Hocam Tema Bitsin Kodları Alırsınız Açık Ağızlı Gülümseme
tamam merakla bekliyorum Açık Ağızlı Gülümseme eğer başka bilen olursa yinede yazsın Açık Ağızlı Gülümseme