MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: [ÇÖZÜLDÜ]Admin Paneli Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Beyler dün MyBB 1.8 güncelledim sorun çıkınca sıfırdan kurulum yaptım fakat Yönetici Panelinde bir sorun çıktı.
Şöyle bir yazı var ne yapmalıyım:
Kod:
public_html/inc/languages/turkish/admin/achivements.lang.php does not exist
şöyle yap git 1.8 sıfır sürümü indir içinden
Kod:
public_html/inc/languages/turkish/admin/achivements.lang.php
Dosyasını bul aynı o klasöre at
Merhaba,
Bir dahaki konularınızda şablona uyarsanız sevirim yoksa kesinlikle destek verilmeyecektir.
Ayrıca sevgili üyelerimizde şablona uymayanlarada destek vermezsek iyi olur.
Teşekkürler, iyi günler.
(10-09-2014, Saat:11:27)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,
Bir dahaki konularınızda şablona uyarsanız sevirim yoksa kesinlikle destek verilmeyecektir.
Ayrıca sevgili üyelerimizde şablona uymayanlarada destek vermezsek iyi olur.
Teşekkürler, iyi günler.

Şablonu göremedim üzgünüm.

(10-09-2014, Saat:11:05)masterbilgi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]şöyle yap git 1.8 sıfır sürümü indir içinden
Kod:
public_html/inc/languages/turkish/admin/achivements.lang.php
Dosyasını bul aynı o klasöre at

Sıfır kurulumdan o dosyaları bir daha attım fakat hata hala var ne yapmalıyım?
O dosya mybb'nin orjinal dil dosyası değildir. Kullandığınız eklentinin dosyasıdır. Alttaki linkten eklentiyi indir ve hata veren dosyayı yerine yükle.
Kod:
http://mods.mybb.com/view/achivements
(10-09-2014, Saat:11:52)devmybb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O dosya mybb'nin orjinal dil dosyası değildir. Kullandığınız eklentinin dosyasıdır. Alttaki linkten eklentiyi indir ve hata veren dosyayı yerine yükle.
Kod:
http://mods.mybb.com/view/achivements

Teşekkürler kurdum fakat hata hala var.Sitede önbellekleme kullanıyordum önceden onunla bir ilgisi olabilir mi?
public_html/inc/languages/turkish/admin/achivements.lang.php isminde dosya oluşturdum.
Admin dizininden modul bölümünde kalan bir dosyayı kaldırdım hata düzeldi.