MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Part-Time Nefretleri Üzerime Alıyorum (Genel Konu)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar,

Bugün yeni bir şey yapmaya karar verdim. Diyorum ki forumda herkes birbirinden nefret etme derecesine gelmiş, herkes birbirini her yerde rezil etmek, susturmak, konuşturmamaya çalışıyorken tüm mybbdepo üyelerinin ihtiyacı olanı sunuyorum.

Özel mesajlarımı siliyorum ve sizlere diyorum ki birine sinirlendiğinizde forumda cevap yazmadan önce bana özel mesaj ile nefretinizi kusun rahatlayın ve öyle mesaj atın.

Evet, küfürlerinizden, argolarınızdan, iğrençliklerinizden çekinmiyor ve aksine sizleri rahatlatacağı için hiç bir şekilde alınmayacağım garantisini veriyorum. Aynı şekilde karşılık vermiyor, sadece rahatlayıp rahatlamadığınızı soruyorum.

Evvet, eğer ki rahatlamamış iseniz, tekrar mesaj atmanızı istiyorum. Aynen öyle hakaret etmeniz için sizlerden birde ricada bulunuyorum.

Hadi bugün gelin, mesaj atın ve birbirinizi kıracağınıza bana nefretinizi kusun.

İşim ve eğitim hayatım nedeniyle Part-Time olarak devam etmek zorundayım bu hizmetime. Bu nedenle hafta içleri güncel tabloda yalnız 20:00'dan 23:00'a kadar müsaitim. Hafta sonları belirsiz bir zaman aralığı.
(Yetkili arkadaşlara konuyu ulaştırdım, eğer uygun değilse kaldırılabilir ama teklifim hala geçerli. )

Düzeltme
(Düzeltme: Canlarım, yetkili kimselerden aldığım bilgi dahilinde söylüyorum, mesajlarda küfür edilmiyormuş bu durumlar da gerçekten çok küfür etmek istiyorsa iseniz, size iletişim yolları sunacağım sizlerin durumu haberdar etmesi yeterli olucak arkadaşlar.)
hocam bundaki amacınız ne psikolog musunuz? insanlar herşeyde nefret duyuyor.sitesinden 1 ikon al yada benzesin sana düşman olurlar halbuki işine yaramaz fani dünya için kalp kırmaya deymez.
Ayrıca cesarete tebrik ederim
Hayır, gayet sıradan bir vatandaşım. Niyetim öz eleştiri yaptırabilmek.
Yanlis anlamayin ama burasi resmi bir mybb forumu bu yaptiginiz akil karı değil
2012' çıkışlı bir üyeyim, bir mybb forumu olduğunun elbette ki farkındayım. Ancak bu "ikonumu çaldı" , warez tema isteklerinden onlarca birbirince işlenen nefret suçundan çok daha yararlı olduğu inancındayım.

Beğenmediyseniz, basitçe yazmayabilirsiniz Melek - Masum Bu hakka da sahipsiniz. Forum yönetimi hak gördüğü sürece, bu nefret suçu işlemeye meyilli her arkadaşa bu hizmeti vermeye gönüllüyüm Süper
Tamam hocam siz bilirsiniz bu arada mybb 1.8 güncelleme vw geçiş paketi hala çıkmadı demi bir de mctr kapanmis bakım değil site açılmıyo herhalde 1.8 güncellicekler
Kardeş nefret kusmak değil biz görevimiz olarak (hic bir forumda da yetkin yok üye sorumluluğum) olarak rapor ediyorum . ispiyoncu oluyorum bunlara ne laf anlatsam az
(14-09-2014, Saat:17:43)NY.Net Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kardeş nefret kusmak değil biz görevimiz olarak (hic bir forumda da yetkin yok üye sorumluluğum) olarak rapor ediyorum . ispiyoncu oluyorum bunlara ne laf anlatsam az

Bahsettiğiniz konu ile bir ilgim yok, bilgi sahibi de değilim, hizmetimin tanıtımını yaptığım bir önceki konuda ilk konu açılan mesaja ithafen bu konuya yönlendirmiştim.