MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: warez tem kullanınca nolur
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Şu,
Sen Bin TL'ye aldığın telefon yan dükkanda bedava dağıtılıyor. Gülümseme Biraz tuhaf bir örnek oldu.

Warez'e en basit açıklama ile; Bir Şeyi İzinsiz kullanmak, (Ç)almak.

Ne Olur? Sitene ASLA Destek Verilmez. Tema Sahibi İsterse Hakkında İşlem Yaptırabilir.
Warez kullanırsan hakka girmiş olursun, millet ordan burdan kısıp parasını ayarlayıp o parayı bulup buluşturup temayı alıyorlar onların hakkına girmiş oluyorsun, daha sonra tema yapımcısı o kadar emek veriyor belkide geceleri uyumuyor etmiyor o temayı yapıyor ekmek parasını kazanıyor, sen gidip hiç bir şey yapmadan o temayı w@rez olarak kullanıyorsun tema yapımcısınında hakkına girmiş oluyorsun.. Ayrıca destek sitelerinden de yardım alamıyorsun.. Yani tamamen hakka giriyorsun.. Hem bu tarafda can yakarlar ( ki w@rez kullananlara hak iyi oluyor ) hemde öbür tarafta bu yükün altından nasıl kalkacaklar orası da meçhul.. Tema yapımcısınında emeği felan kalmıyor ortada çünkü w@rezi kullanırken onu bir lokmada yemiş oluyorlar.. Umarım en iyi şekilde anlatabilmişimdir.
Açıklar olur warez temalarda.Hayrına dağıtmıyorlar.Bir gün ansızın siteni silinmiş görebilirsi mesela.Hostingde yedek falan almıyorsa gitti o kadar emek.Yazık olur.

Warez temalarda çok hata olur.Birçok jqu. çalışmaz.Hatalı olur çoğu kısmı.

Warez temaları kullandığında destek alamazsın.

Vicdanın rahat edemez en azından kendim için öyle söyleyebilirim.

Ama bazen ben bir tema alacakken önce warezini indiririm.Sonra da silerim.Temayı incelemek amaçlı.
Şöyle söyliyim eğer bir tema lisanslanmiş ise sıkıntı yaratır kişi mahkemeye verirse milyarlarca para ödersin fakat lisansı v.s yok netten buldun indirdin kullanırsan warez olur sözde yani bir sorun yarattigindan değil eğer temada açık yoksa sorun yoksa kullanırsın ama bazılari gelip warez kullaniyorsun der okadar Süper
Mahkeme Olmasa Bile Siteni Kapatırlar Gülümseme