MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MJK Logo Tasarımı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhabalar ben bu işlere yeni başladım 17 Yaşındayım ve İnşallah Geliştirebilirim kendimi .

Logo Tasarımı :

resim

Not : Boyutunu bilerek büyük tuttum rahat gözüksün diye
Yeni Başladıysanız Güzel
güzel Süper
Gayet Iyi Süper
Güzel olmuşta sanki biraz basit gibime geldi
Basit ve biraz kötü gözüküyor. Hep aynı fontu kullanmışsın, keşke ona benzer başka bir font kullansaydın. Eline sağlık, yakında iyice gelişirsin uzman olup çıkarsın Açık Ağızlı Gülümseme Bol bol ders videolarını izle sana tavsiye ederim ve Photoshop u İngilizce kullan Türkçe değil. Hayırlı çizmeler şimdiden Göz kırpma
(01-09-2014, Saat:11:12)Controller Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Basit ve biraz kötü gözüküyor. Hep aynı fontu kullanmışsın, keşke ona benzer başka bir font kullansaydın. Eline sağlık, yakında iyice gelişirsin uzman olup çıkarsın Açık Ağızlı Gülümseme Bol bol ders videolarını izle sana tavsiye ederim ve Photoshop u İngilizce kullan Türkçe değil. Hayırlı çizmeler şimdiden Göz kırpma

Haklısınız ama bence Türkçe kullanmalı photoshopu, bizim dilimiz dünyadaki en güzel dillerden biri, biliyorum çoğu ders İngilizce ama oda bi artı çünkü yabancı dilinide geliştirebilir çeviri yaparak