MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: İmzada resim engelli ama yinede eklenebiliyor.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Web site Site Adresi :
Kod:
www.karakalfx.tk
Versiyon MyBB Sürümü : 1.6.15
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :
  1. Google Seo
  2. SCEditor WYSIWYG editor
  3. Ajaxlı Overview - Genel Bakış
Hata-Sorun Sorun açıklaması :
Resimdede görüldüğü gibi " Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :
[img]http://i.hizliresim.com/WWOZR4.png" border="0" alt="resim" onload="NcodeImageResizer.createOn(this);" />
Bence . Tklı site için Hİç urasmayın bazen ücretsiz hostlar css leri okuyamıyor gibi çok hataları vb hataları var hiç uraşmayın bence
Gelişmiş editör o sanırsam ve gelişmiş editörde resimler direk çıktığından uyumsuz olmuş olabilir.
(31-08-2014, Saat:17:34)kadirkilic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence . Tklı site için Hİç urasmayın bazen ücretsiz hostlar css leri okuyamıyor gibi çok hataları vb hataları var hiç uraşmayın bence
Hocam ztn bu siteyi ölesine açtım deneme olarak denemelerimi burada yapıyorum localhostta bazen tam göstermiyo
(31-08-2014, Saat:17:35)fly.Lodos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gelişmiş editör o sanırsam ve gelişmiş editörde resimler direk çıktığından uyumsuz olmuş olabilir.
hocam mykodu kapatınca yine editörde direkt resim çıkıyo ama önizleme veya kaydettiğinde [img] tagları arasında yazı olarak çıkıyo yani yasaklanmış oluyo ama bu seferde link eklerken sıkıntı çıkıyor bunu çözümü yokmudur.
konu hakkında bilgisi olan yokudur acaba
yardım edin lütfen
sorun hakkında bilgisi olan yokmu koca forumda
sorun hakkında bilgisi olan yokmu koca forumda....
Sayfalar: 1 2