MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MyBB Günceleme Hatası (42) alıyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sitem Hacklendi mybb 1,6,12 sürümü vardı 1,6,15 yükledim herşeyi hallettim yönlendirdim config.php yi sonra sında
Alıntı:Hata Tipi:
MyBB Günceleme Hatası (42)
Hata Mesajı:
MyBB forum versiyonunuzun henüz yükseltilmediği algılandı. Lütfen bunun doğruluğunu kontrol ediniz.

hatasını aldım 1,6,15 i siilip 1.6,12 yükledim yine aynı hatayla karşılaştım işin garibi hicbir güncelleme paketi kurmadıgım halde hata veriyor lütfen yardımcı olunuz cıldıracagım herşeyi denedim olmadı üzgün
admin panel yolunu değiştirmiş miydiniz güncellemeden önce ?
(23-08-2014, Saat:21:33)ParpaLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]admin panel yolunu değiştirmiş miydiniz güncellemeden önce ?

admin panel yolu aynıydı fakat .config farklıydı
database yedeğini al phpmyadminden tekrar kur forumu
Kardeşim tam insstalı tamamlamasın
(23-08-2014, Saat:21:41)kaan2313 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]database yedeğini al phpmyadminden tekrar kur forumu
yaptım olmadı üzgün
(23-08-2014, Saat:21:45)masterbilgi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kardeşim tam insstalı tamamlamasın

anlamadım hocam?
cpanelinizden yeni bir sql veritabanı oluşturum yeniden kurulum yapın, kurulumu tamamladıktan sonra, config.php dosyasını düzenleyip eski sql veritabanına bağlayın sorununuz düzelicektir..
Çözüm çok basit: FTP'ye girip ana indexteki install klasörünü silin sayfayı yenileyin düzelecektir.