MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Siteme önerileriniz var mı ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
(18-08-2014, Saat:16:50)elif Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel başarılar Gülümseme
Sağol Gülümseme
Böyle konular yasak değil mi ?
(18-08-2014, Saat:17:46)falanfilan1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Böyle konular yasak değil mi ?
Serbest kürsü bölümü değil mi burası? Konuyu baltalamayalım lütfen Uyku
Bkz: Madde 8.a. MyBBDepo ''Genel Sohbet'' bölümünde siteleriniz için; sitem nasıl olmuş, sitem hakkında önerileriniz, tema yaptım önerileriniz, vb. gibi konular açmak yasaktır. Sitenizi tanıtmak istiyorsanız eğer ''Site sunumları'' bölümünden bunu yapabilirsiniz, forum ortamından kesinlikle bu tür konulara izin verilmeyeceği gibi görüldüğü takdirde direk silinip + konuyu açan kişi veya kişilere ''uyarı puanı'' verilecektir.

Kod:
http://mybbdepo.com/mybb-depo-forum-kurallari-konusu.html

Umarım Açıklayıcı Olmusumdur Uyku Umarım yöneticiler konuyu siler ve uyarı puanınızı verirler rapor edildi Göz kırpma Süper Uyku
(18-08-2014, Saat:18:31)falanfilan1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bkz: Madde 8.a. MyBBDepo ''Genel Sohbet'' bölümünde siteleriniz için; sitem nasıl olmuş, sitem hakkında önerileriniz, tema yaptım önerileriniz, vb. gibi konular açmak yasaktır. Sitenizi tanıtmak istiyorsanız eğer ''Site sunumları'' bölümünden bunu yapabilirsiniz, forum ortamından kesinlikle bu tür konulara izin verilmeyeceği gibi görüldüğü takdirde direk silinip + konuyu açan kişi veya kişilere ''uyarı puanı'' verilecektir.

Kod:
http://mybbdepo.com/mybb-depo-forum-kurallari-konusu.html

Umarım Açıklayıcı Olmusumdur Uyku Umarım yöneticiler konuyu siler ve uyarı puanınızı verirler rapor edildi Göz kırpma Süper Uyku
Site sunumları bölümüne defalarca konu açmama rağmen onaylanmadı gereksiz yere. Ve bende çare olarak buraya yazmak zorunda kaldım. Burda bu kadar arkadaş yorumlarını bildirmiş, eleştri yapmış.. Sen gelmiş burda modluk taslıyorsun. Et nereye şikayet ediceksen. Forumun sonu hayır olsun..
Sayfalar: 1 2