MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bu temanın adı ne ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar bu temanın adı ne ?
Kod:
www.torrent-cenneti.com
Ücretli Bir tema olması lazım Gülümseme
Tema güzel ama şu an ücretli almanızı tavsiye etmem 18de tema şablonları değişecek temaların 1.8 e uyarlanma soruları cevap bulup yapımını öğrendiğimiz zaman almanız daha mantıklı olur zira 1-2 ay sonra 1.8 gelirse tema elinizde patlar
(14-08-2014, Saat:10:46)NY.Net Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tema güzel ama şu an ücretli almanızı tavsiye etmem 18de tema şablonları değişecek temaların 1.8 e uyarlanma soruları cevap bulup yapımını öğrendiğimiz zaman almanız daha mantıklı olur zira 1-2 ay sonra 1.8 gelirse tema elinizde patlar

hocam ne 1 ,2 ayı artık 1.6.15 güncellemesinden sonra mybb yapımcıları 1.6 için güncelleme yapmamayı düşünüyorlar buda demek oluyorki 1 aydan kısa sürede belki elimizde 1.8 olur Gülümseme
Evet biliyorum beta 3 son güncelleme oldu paylaşıldı mybb.com da şimdi stabil yada diğer adiyla gold olan 1.8 gelecek ama betalar arası 1-2 ay arası surdu bu tam stabil olması için emek.laz ve github daki bildirilen sorulan çözülmesi lazim. Tabi net bi tarih yok bi bakmişiz yarin 1.8 çıkmış bi bakmişiz 3 ay geçmiş belli olmaz
1.8 geldiği an kullanacak çok az insan tanıyorum. Çünkü en az 1 ay için ne eklenti olacak 1.8'e ne de tema. 1.8 versiyonununun tam olarak oturması için en az bir 2-3 ay vardır diye düşünüyorum. Bu sürede de zaten temalar 1.8 için optimize edilecektir. Boş yere evham yapıyorsunuz.
Arkadaşlar birkaç gün sonra gelecek diye duydum ben ama tam oturması ibraz uzun sürecek.
Sayfalar: 1 2