MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: public_html
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
ftp de public_html klasörünü anasayfadan yanlışlıkla başka klasöre ekledim site gitti geri nasıl getirebilirim isterlerse yardımcı olacak arkadaşlara ftp bilgilerimi verebilirim
Hocam Ben Pek Bilmem Bu Konularida Geri Cikartamazmisniz Public_html yi
FTP'ye giriş yaptığında public_html nin başka bir yere gittiğini söyledin, yanlış anlamadıysam bu FTP 'nin içinde bir yere.. FTP deki klasörleri kontrol et zaten ana bölümde en fazla 10 klasör vardır. bak orada public_html göreceksindir zaten, onu ...'ya sürükle ana dizine göndermiş olursun geri..
(11-08-2014, Saat:12:49)-AkyoL- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]FTP'ye giriş yaptığında public_html nin başka bir yere gittiğini söyledin, yanlış anlamadıysam bu FTP 'nin içinde bir yere.. FTP deki klasörleri kontrol et zaten ana bölümde en fazla 10 klasör vardır. bak orada public_html göreceksindir zaten, onu ...'ya sürükle ana dizine göndermiş olursun geri..

hocam public_html yerini biliyorum benim sorunum birtürlü sürükle bırakla yerine getiremedim ne yaptıysam yerine gelmiyor ftp arap saçına dönmüş