MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Avatar Yok Çalışması + PSD
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar Kendi Forumuma Avatar Yok Çalışması Yaptım Dayanamadım Sizlerle Paylaşayım Dedim Gülümseme

resim

İNDİRME LİNKİ;

Kod:
http://dosya.co/pztkl2gntibj/Başlıksız-2.psd.html

KAYNAK;

Kod:
http://www.paylasfrm.com/Konu-Avatar-Yok-Çalışması-PSD.html
Başka bir siteden alsanız kaynak göstermeye üşenirsiniz ama kendi siteniz olunca milletin en iyi şekilde göreceği yere yerleştiriyorsunuz. Anlamıyorum zaten avatarda sitenizin adresi yazıyor. Bunlara dikkat edin lütfen. Başkalarına faydalı olmak istiyorsanız kendi çıkarınızı düşünmeyeceksiniz. Avatar çalışması için teşekkürler.
(04-08-2014, Saat:23:24)Time Traveler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Başka bir siteden alsanız kaynak göstermeye üşenirsiniz ama kendi siteniz olunca milletin en iyi şekilde göreceği yere yerleştiriyorsunuz. Anlamıyorum zaten avatarda sitenizin adresi yazıyor. Bunlara dikkat edin lütfen. Başkalarına faydalı olmak istiyorsanız kendi çıkarınızı düşünmeyeceksiniz. Avatar çalışması için teşekkürler.

Kaynakda Haklısınız Evet Ancak Konudada Belirttiğim Gibi Kendi Forumuma Yapıyorum Dedim Tabiikide paylasfrm Yazcak Açık Ağızlı Gülümseme Ama Zaten PSD Verdim Oradan Düzeltebilirsiniz.
kardeşim bizim site için güzel birşey yapabilirmisin güzel bir avatar Süper eline sağlık bu arada Süper
(04-08-2014, Saat:23:53)KaptaN_38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kardeşim bizim site için güzel birşey yapabilirmisin güzel bir avatar Süper eline sağlık bu arada Süper

Hocam Hatırlarsanız Ben ThePeople Bi Ara Sizin Sitenizde Sebebsiz Yere Ban Yemişdim Gülümseme Size Özel Avatar Tabiikiside Yaparım Kalp - Sevgi OyuncuCaddesi Kalp - Sevgi Açık Ağızlı Gülümseme
(05-08-2014, Saat:00:07)__Smile__ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(04-08-2014, Saat:23:53)KaptaN_38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kardeşim bizim site için güzel birşey yapabilirmisin güzel bir avatar Süper eline sağlık bu arada Süper

Hocam Hatırlarsanız Ben ThePeople Bi Ara Sizin Sitenizde Sebebsiz Yere Ban Yemişdim Gülümseme Size Özel Avatar Tabiikiside Yaparım Kalp - Sevgi OyuncuCaddesi Kalp - Sevgi Açık Ağızlı Gülümseme

Eyvallah biz boş yere banlamamışızdır ama tekrar araştırır duruma göre bakarız sıkma canını Süper sağolasın şimdiden..
(05-08-2014, Saat:00:23)KaptaN_38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eyvallah biz boş yere banlamamışızdır ama tekrar araştırır duruma göre bakarız sıkma canını Süper sağolasın şimdiden..

Kaydoldum Hocam "__Smile__"
Hocam Güzel Olmus Melek - Masum