MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Stream site önerisi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Düzenli düzensiz olarak stream ile ders ortamı oluşturmayı düşünüyorum. Bildiğiniz yada kullandığınız ücretsiz ekran paylaşımı ve mikrofon desteği olan stream sitesi var mı ? Varsa yazmanızı rica ediyorum. Alanında uzman olduğunu düşünen arkadaşlarımız da siteyi belirledikten sonra boş zamanlarında ders verebilirler. Konu altından zaman ve işlenecek konuyu belirtirseler isteyen istediği derse girebilir. Cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar Melek - Masum
Google Hangouts?
Twitch.tv'den şaşmayın.
(04-08-2014, Saat:01:38)SkullzDe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Twitch.tv'den şaşmayın.

Orası benim bildiğim kadarıyla sadece Game Stream olabiliyor, oyun dışı bir şey olunca ban yeniliyordu.
(04-08-2014, Saat:15:06)Controller Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(04-08-2014, Saat:01:38)SkullzDe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Twitch.tv'den şaşmayın.

Orası benim bildiğim kadarıyla sadece Game Stream olabiliyor, oyun dışı bir şey olunca ban yeniliyordu.

yok öyle bişey
Subdomain şeklinde kendi kanalınızı açmanızı sağlıyor. Kullanışlı ve basit bir sistem Süper

Kod:
web.tv
livestream mı ne vardı ? Melek - Masum
(04-08-2014, Saat:16:55)Time Traveler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Subdomain şeklinde kendi kanalınızı açmanızı sağlıyor. Kullanışlı ve basit bir sistem Süper

Kod:
web.tv

Web.TV'yi biliyorum ama bildiğim kadarıyla webcam izni var ekran yok Kararsız
Sayfalar: 1 2 3