MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: site açmak konusunda
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Öncelikler Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim . arkadaşlar ben yeni forum sitesi açmayı düşünüyorumda hangi konu üzerine açıyım yani ne tür bi forum sitesi açsam tutar ? bide domain ve hosting firması varsa şöyle sağlam ve ucuz eğer bu mctr nin anlaşmalı oldugu firma varsa oradan alayım . yosa bana düzgün bi firma söyleyebilirmisiniz?
Benim çalıştığım firmayı öneririm. http://hostingciyiz.biz ne konu üzerine açacağın sana kalmış.

İstediğin özellikleri söylersen tahmini fiyat verebilirim .
kardeşim dediğin site kapalı galiba benim aradığım şöyle 250-500 mb alan olsun 5-10 gb alan olsun bide domain alacam bunlarla birlikte ne akdar olur?
10 tl host olur ,20 tl de domain (alan adı) olur. = 30 TL
Hangi konuda bilgin varsa o konudan aç. Ben mesela gidip saç bakım ile ilgili açsam tutmaz ama bildiğim bir konuda açarsam o siteyi bilgimle ilerletebilirim.
(25-06-2012, Saat:12:21)Lord Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hangi konuda bilgin varsa o konudan aç. Ben mesela gidip saç bakım ile ilgili açsam tutmaz ama bildiğim bir konuda açarsam o siteyi bilgimle ilerletebilirim.

yorumun için teşekkür ederim.

(25-06-2012, Saat:12:16)Furkan1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]10 tl host olur ,20 tl de domain (alan adı) olur. = 30 TL

kardeşim seninde siten felan açık deil ya insan isteristemez şüpheye düşüyo bu ararlar baya bi çoğaldı dolandırıcılık vakaları o yüzden ben sana nasıl güvenebilirim.
ilk etapta vlexofree'den ücretsiz olarak 300mb alan, 5gb trafik alabilirsiniz. Ben kullanıyorum paralı hostinglerden bir farkı yok. Yalnız herkesi kabul etmiyorlar. Interview günleri var, o gün sitedeki ilgili şablonu doldurup başvuru yapıyorsun. Sitenin bilgilerini beğenirlerse hesabını açıyorlar. Reklam olarak sadece minik bir text yazısı koyuyorsun sitene. ( onlar koymuyorlar, sen istediğin yere koyuyorsun = ) ayrıca her sayfada gözükecek bu text )

Bir de 2gb alan, 20gb trafik paketi var. Ama bu pakette text'e ilave olarak bir adet google adware koyma şartı var.

İstersen dot.tk'den bir de alan adı alabilirsin. 1 yıl ücretsiz, ama her 90 gün içinde en az 25 farklı ip'den giriş yapılması şartı var, sitene.

Örnek olarak da benim siteye bakabilirsin = )
(25-06-2012, Saat:13:31)amiralhack Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ilk etapta vlexofree'den ücretsiz olarak 300mb alan, 5gb trafik alabilirsiniz. Ben kullanıyorum paralı hostinglerden bir farkı yok. Yalnız herkesi kabul etmiyorlar. Interview günleri var, o gün sitedeki ilgili şablonu doldurup başvuru yapıyorsun. Sitenin bilgilerini beğenirlerse hesabını açıyorlar. Reklam olarak sadece minik bir text yazısı koyuyorsun sitene. ( onlar koymuyorlar, sen istediğin yere koyuyorsun = ) ayrıca her sayfada gözükecek bu text )

Bir de 2gb alan, 20gb trafik paketi var. Ama bu pakette text'e ilave olarak bir adet google adware koyma şartı var.

İstersen dot.tk'den bir de alan adı alabilirsin. 1 yıl ücretsiz, ama her 90 gün içinde en az 25 farklı ip'den giriş yapılması şartı var, sitene.

Örnek olarak da benim siteye bakabilirsin = )

Öncelikle yorumun için teşekkür edrim ama beleş hostinglere güvenmiyorum bide dot.tk dan aldığım zaman google de çok geç çıkıyor o yüzden ben com,net veya in domain alacam o yüzden şimdi ben 000webhosttan kullanıyomda ... yok ya beleş istemiyorum Gülümseme bide bu novadizayn nasıl iyimi kullanan varmı?
Sayfalar: 1 2