29-07-2014, Saat:23:20

Güncelleme Notu
Tema mybb platformuna uyarlandı, şu anda aklımda threadda daha değişik şeyler yapmak var. Ama aynı da kalabilir, sonuçta kısıtlı bir alan. Ayrıca slider altındaki bölüm footer'e alınabilir.

(30-07-2014, Saat:00:34)SkullzDe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mybb Temasına Uymamıs açıkcası o geniş header. Yinede emek var ama pek beğenmedim wordpress'e benzetmeye calısmıssınız belli , ama öyle hoca headera slider'a forum yakısmamıs acıkcası.
(30-07-2014, Saat:00:34)SkullzDe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mybb Temasına Uymamıs açıkcası o geniş header. Yinede emek var ama pek beğenmedim wordpress'e benzetmeye calısmıssınız belli , ama öyle hoca headera slider'a forum yakısmamıs acıkcası.
(30-07-2014, Saat:01:11)mucotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Scarlet ismiyle ModernHoca'ya yazmıştım, takipteyim diye. Dediğin gibi orada, mybb'ye uyarlamışsın hayırlı olsun ^-^
Aslında portal veyahut sadece indexte bu header kullanılır, diğer sayfalarda header küçültülebilir bence o kadar büyük bir problem değil. Ayrıca birde wordpress teması şeklinde yayınlanır ise, köprü görevi şeklinde çok harika olucaktır.