MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MyBB Tema Yapımı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bana Mybb Tema Yapımının Videosunu veya Bir Dersini Atarmısınız ? Tema Editleme Şeklinde Olmayacak Html/Css yi MybbYe uyarlama Kısmının Videosunu Atacak ?
Merhaba,

Forumda biraz gezinseydiniz, videolu ve resimli anlatımların yer aldığı bölümleri bulabilirdiniz.

http://mybbdepo.com/resimli-anlatim-deposu-forumu

http://mybbdepo.com/videolu-anlatim-deposu-forumu

HTML ve CSS'yi birazcık bildikten sonra rahat bir şekilde mybb temaları yapabilirsiniz. MyBB'de tema yapmak çok zor değil fakat birşeyler bilmeden de olmuyor azcık mybb'yi kurcalayın demo sitelerde denemeler yapın zamanla birşeyler yapabildiğinizi göreceksiniz.

İyi forumlar.
Zaten Html / Css Bilgim Yeterince Var Normalde Wordpress Temaları Yapıyorum Biraz MyBb ile Uraşmaya karar verimde Mybbden fazla anlamam O Anlatımlardan Hangisi mybb entegre Vidosu ? Yardımın İçin Saol
(27-07-2014, Saat:21:42)kadirkilic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Zaten Html / Css Bilgim Yeterince Var Normalde Wordpress Temaları Yapıyorum Biraz MyBb ile Uraşmaya karar verimde Mybbden fazla anlamam O Anlatımlardan Hangisi mybb entegre Vidosu ? Yardımın İçin Saol
Merhaba,

Bir önceki yorumumda da dediğim gibi önce kendinize demo bir mybb kurun,onun üzerinde default temada css ve html bilginizi aktarın mybb'ye zaten basit bir yapısı var mybb'nin.

Ayrıca şuraya bakınız:

http://destek.mybb.com.tr/forumdisplay.php?fid=114

MyBB tema yapımı ile ilgili birçok belgeye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.
Hayırlı Akşamlar DileğiMLe Sağolun .