MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: 1.6.11 versiyon güncellemesi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site Site Adresi :
Kod:
www.turarkadasi.com
Versiyon MyBB Sürümü : 1.6.11
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : -
Hata-Sorun Sorun açıklaması : mybb error(41)
your board has not yet been installed and configured. Please do so before attempting to browse it.


Merhaba Arkadaşlar 1.6.11 versiyonunu kullanıyorum fakat 1.6.14 güncellemesini yapmak istedim indirdiğim dosyaların hepsini ftp alanının içerisine kopyaladım gerekli dosya izinlerini verdim fakat şuan sitem açılmyor aşağıda ki hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz?
Merhaba,
Lütfen, önce konuyu aşağıdaki şablona göre düzenleyin.

Merhaba Gerekli güncellemeyi yaptım konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum sitenin yedeğini almıştım şimdi geri döndüm fakat sizde 1.6.14 versiyonunu kurmalı mıyım? 1.6.11 sorun yaratır mı? Teşekkürler.
Merhaba,
Öncelikle konuyu düzenlediğiniz için teşekkürler.

1.6.11 sürümünden 1.6.14 sürümüne direkt güncelleme yapamazsınız,aksi halde sorunların arkası kesilmez, eğer yedeğiniz varsa geri yükleyin ve tek tek sürüm yükselterek 1.6.14 sürümüne ulaşın.
1.6.11 sürümünde kalmamın bir sakıncası olur mu?
(27-07-2014, Saat:18:56)gokhanaysoy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]1.6.11 sürümünde kalmamın bir sakıncası olur mu?

Güvenlik güncelleştirmeleri ve geliştirmeler adına en güncel sürümü kullanmanız tavsiye olunur.
Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim tam olarak yapmam gereken işlem db yedeklerini aldıktan sonra cpanel üzerinden siteyi silip yeni versiyonunu mu kurmam gerekiyor tam açıklamalı bir konu başlığı var mıdır? Yardımlarınızı rica ediyorum.
(27-07-2014, Saat:19:09)gokhanaysoy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim tam olarak yapmam gereken işlem db yedeklerini aldıktan sonra cpanel üzerinden siteyi silip yeni versiyonunu mu kurmam gerekiyor tam açıklamalı bir konu başlığı var mıdır? Yardımlarınızı rica ediyorum.

http://mybbdepo.com/mybb-guncelleme-paket-deposu-forumu

Bu forumdaki ilgili konuları(Güvenlik ve Tema Güncelleştirmeleri) 1.6.12, 1.6.13 ve 1.6.14 versiyonları için uygularsanız güncelleme işlemi gerçekleşecektir. Ama siz yine de her ihtimale karşı forum yedeklerinizi alınız.