MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bu Temanın Adını Bilen Var mı ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba Mybb Ailesi

Bir sitede gördüm çok hoşuma gitti bu sitedeki temanın adını bilen varmı ?
Kod:
http://badeshan.com/index.php

Warez veya premium fark etmez ve lütfen neonglow demeyin ben neonglow yükledim bu tema değil.
banada lazım
Neonglow üzerine yapılmış yığınla edit görüyorum ben. Ama sade halini isterseniz temanın ismi tabiki Neonglow. İnsanların başka ne demesini bekliyorsunuz?
(27-07-2014, Saat:14:06)antidetron Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Neonglow üzerine yapılmış yığınla edit görüyorum ben. Ama sade halini isterseniz temanın ismi tabiki Neonglow. İnsanların başka ne demesini bekliyorsunuz?

Biliyorum Neonglow oldunu edit yığınla değil birkaç şey değişmiş sadece 1 yerde takıldım edit yapıyorum bende Forumların arkaplanı siyah orayı beyaz yapamıyorum Açık Ağızlı Gülümseme Trow1 den yapılıyor biliyorum ama kodlar karışık.
NeonGlow'u Editlediğinizi Söylüyorsunuz. Temanın Fiyatı 20 Dolar Gülümseme Warez Kullanıyorsanız Başka

Ayrıca Arkaplanı Değiştirmek İçin İmages Dosyalarında Arkaplan Resmini Bulmanız Ve Değiştirmeniz Yeterli.
(27-07-2014, Saat:14:21)-ByprokinG- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]NeonGlow'u Editlediğinizi Söylüyorsunuz. Temanın Fiyatı 20 Dolar Gülümseme Warez Kullanıyorsanız Başka

Ayrıca Arkaplanı Değiştirmek İçin İmages Dosyalarında Arkaplan Resmini Bulmanız Ve Değiştirmeniz Yeterli.

buranın arkaplanını değiştiricem kardeşim

resim
W@rez temalara destek yok sitemizde, lütfen kimse w@rez temalar için yardım destek istemesin artık !

Konu Kilit + Çöp