MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mybb 9 K üye sql yükledim hata aldım yardım
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Web site Site Adresi :
Kod:
http://forumcuslent.tk/
Versiyon MyBB Sürümü :1.6.9
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :
Hata-Sorun Sorun açıklaması :Mybb 9k üye sql yüklüyorum bu hatayı alıyorum Yardım .
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :resim
Hırsızların paylaştığı sql'yi yükledin.
Ne yararı olacakki sana ?....
(26-07-2014, Saat:21:38)BozKURTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hırsızların paylaştığı sql'yi yükledin.
Ne yararı olacakki sana ?....

Nasıl yani ?
Veritabanında daha önce o id nuamrasına sahip bir veri bulunuyor. En basit şekilde veritabanındaki örneğin konuları sıfırlamadıkça o sqli yüklemen zor. Sende 3 id nuamrasına sahip bir konu var. Ama aynı id nuamrasına sahip bir konu da sql de var. id Primary ve tekil olduğu için bu hatayı alıyorsun Melek - Masum
(27-07-2014, Saat:01:00)TShujin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Veritabanında daha önce o id nuamrasına sahip bir veri bulunuyor. En basit şekilde veritabanındaki örneğin konuları sıfırlamadıkça o sqli yüklemen zor. Sende 3 id nuamrasına sahip bir konu var. Ama aynı id nuamrasına sahip bir konu da sql de var. id Primary ve tekil olduğu için bu hatayı alıyorsun Melek - Masum
Bence, kurduğu yeni forumun veritabanını silmeden yedek yüklemeye çalışıyor.
(27-07-2014, Saat:01:09)tsunami Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(27-07-2014, Saat:01:00)TShujin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Veritabanında daha önce o id nuamrasına sahip bir veri bulunuyor. En basit şekilde veritabanındaki örneğin konuları sıfırlamadıkça o sqli yüklemen zor. Sende 3 id nuamrasına sahip bir konu var. Ama aynı id nuamrasına sahip bir konu da sql de var. id Primary ve tekil olduğu için bu hatayı alıyorsun Melek - Masum
Bence, kurduğu yeni forumun veritabanını silmeden yedek yüklemeye çalışıyor.

Evet. Mevcut konuların üstüne eklemeye çalışıyor yüksek ihtimal ile Melek - Masum
Peki nasıl yapıcam anlatırmısınız ?
bütün konuları sil mybb 1.6.9 yükle ve veritabanını yükle
Sayfalar: 1 2