Site Adresi :
Kod:
http://forumcuslent.tk/
MyBB Sürümü :1.6.9
Kurulu Eklentiler :
Sorun açıklaması :Mybb 9k üye sql yüklüyorum bu hatayı alıyorum Yardım .
Hata Ekran Görüntüsü :
Hırsızların paylaştığı sql'yi yükledin.
Ne yararı olacakki sana ?....
(26-07-2014, Saat:21:38)BozKURTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hırsızların paylaştığı sql'yi yükledin.
Ne yararı olacakki sana ?....
Nasıl yani ?
Veritabanında daha önce o id nuamrasına sahip bir veri bulunuyor. En basit şekilde veritabanındaki örneğin konuları sıfırlamadıkça o sqli yüklemen zor. Sende 3 id nuamrasına sahip bir konu var. Ama aynı id nuamrasına sahip bir konu da sql de var. id Primary ve tekil olduğu için bu hatayı alıyorsun

(27-07-2014, Saat:01:00)TShujin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Veritabanında daha önce o id nuamrasına sahip bir veri bulunuyor. En basit şekilde veritabanındaki örneğin konuları sıfırlamadıkça o sqli yüklemen zor. Sende 3 id nuamrasına sahip bir konu var. Ama aynı id nuamrasına sahip bir konu da sql de var. id Primary ve tekil olduğu için bu hatayı alıyorsun 
Bence, kurduğu yeni forumun veritabanını silmeden yedek yüklemeye çalışıyor.
(27-07-2014, Saat:01:09)tsunami Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (27-07-2014, Saat:01:00)TShujin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Veritabanında daha önce o id nuamrasına sahip bir veri bulunuyor. En basit şekilde veritabanındaki örneğin konuları sıfırlamadıkça o sqli yüklemen zor. Sende 3 id nuamrasına sahip bir konu var. Ama aynı id nuamrasına sahip bir konu da sql de var. id Primary ve tekil olduğu için bu hatayı alıyorsun 
Bence, kurduğu yeni forumun veritabanını silmeden yedek yüklemeye çalışıyor.
Evet. Mevcut konuların üstüne eklemeye çalışıyor yüksek ihtimal ile

Peki nasıl yapıcam anlatırmısınız ?
bütün konuları sil mybb 1.6.9 yükle ve veritabanını yükle