MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: lang içerikli kodları ftpde düzenlemek nasıl düzenlenir?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
resim

resimde görülen kodlar gibi şablonlarda bir sürü kod var ve bunların büyük bölümü admin panelinden düzenlenmiyor.

Alıntı:örn:{$lang->online_note}

bu kodları inc>languages>turkish üzerinden değiştirmeyi denedim ama beceremedim aha doğrusu lysye çalışmaktan kafam karmakarışık durumda bu kodlar düzenlenebiliyordu önceden yapıyordum şuan hatırlayamıyorum bilenler varsa paylaşırlarsa sevinirim.

bu arada lys:matematik berbat -geometri:idare eder - edebiyat:normal - coğrafya:güzel - tarihKafası Karışmışüper ama webmasterlık pert oldu Gülümseme

şu konuyu bi zahmet hatırlatırsanı sevinirim Mahcup saygılar
hocam mesaj kutunuz dolu boşaltırsanız.
Hocam notepad++ programını indirip. Ftp'deki dosyayı bilgisayara koplayalıp sağ tık> Edit with notepad++'ya tıklayarak kodlara ulaşabilir ve gerekli düzenlemeyi yapabilirsiniz.

Kod:
http://notepad-plus-plus.org/
Türkçe Dil desteği bulunmakta.

Kolay Gelsin.
Gülümseme yok kardeşim açıyorum onlar basitte ben değiştiremedim bu istatistiklerde bulunan kodlar var mesela

Alıntı:Toplam Konu Sayısı: 3
Toplam Yorum Sayısı: 4
Toplam Kayıtlı Kullanıcı Sayısı: 7
Son Kayıt Olan Kullanıcı: Ahmet, Aramıza Hoşgeldiniz.

bu kodlar hazır kodlar şablonlarda bu şekilde

PHP Kod:
{$lang->stats_posts_threads}<br />
{
$lang->stats_numusers}<br />
{
$lang->stats_newestuser}<br />
{
$lang->stats_mostonline

bu kodları düzenlemek istiyorum ftpden lturkish içinden düzenliyorum ama değişmiyor bu kodları nerede bulabilirim.

aynı şey kullanıcı kontrol paneli şablonlardada geçerli mesela

PHP Kod:
{$usercpmenu

bu kod hazır kod yani bununla kontrol panelindeki soldaki menünün hepsini editlemişler ben o menünün içeriğini sıralamasını flan değiştirmek istiyorum diyelim bunu nasıl yapıcam unuttum ve arşivimdede yok bu kodların içeriğini nereden editleyebiliriz bana bunu söyleyebilicek biri varmı ? teşekkürler