MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hader Hatası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site Site Adresi : localhost
Versiyon MyBB Sürümü :1.6.14
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :yok

Hata-Sorun Sorun açıklaması : header%100 Ama Baoşluk Kalıyor
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :resim
Arkadaşlar Temamın V2 Versiyonunu Çıkartıyorum Ancak Headeri 0 a Sıfır Yapamıyorum Resim

resim

Temanın Yarına Bitmesi Lazım Açık Ağızlı Gülümseme

Lütfen Biliyorsanız Söyleyin Gülümseme
Merhaba,

Temanız > Global.css > body elementinin sonuna
Kod:
margin: 0;
ekleyin düzelecektir.
(20-07-2014, Saat:14:01)Time Traveler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,

Kod:
ekleyin düzelecektir.

Hocam sizin verdiğiniz siteyi ortalama kodu değil mi? Arkadaş sanırım header'ın yüksekliğini sormuş Mahcup

@thekinq hocam;

height: 100%; değilde, px olarak değer vermeyi deneyin bende px olunca tam oluyor. Kolay gelsin, iyi forumlar.
(21-07-2014, Saat:01:42)iCarly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Kod:
ekleyin düzelecektir.

Hocam sizin verdiğiniz siteyi ortalama kodu değil mi? Arkadaş sanırım header'ın yüksekliğini sormuş Mahcup

@thekinq hocam;

height: 100%; değilde, px olarak değer vermeyi deneyin bende px olunca tam oluyor. Kolay gelsin, iyi forumlar.

Aslında ilk arkadaşın dediği gibi olacak. Yükseklik değil de header etrafında kalan boşluklardan bahsediyor. Site adresi vereydi inceleyip net cevap yazardım ama localde olunca sıkıntı oluyor. header ve html,body etiketlerinin margin ve padding özelliklerini gözden geçirin. Eğer yoksa 0 (sıfır) olarak ekleyin. Garanti çözüm isterseniz de temayı demo siteye atın ona göre cevap yazayım Melek - Masum
(21-07-2014, Saat:02:00)TShujin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(21-07-2014, Saat:01:42)iCarly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Kod:
ekleyin düzelecektir.

@thekinq hocam;

Aslında ilk arkadaşın dediği gibi olacak. Yükseklik değil de header etrafında kalan boşluklardan bahsediyor. Site adresi vereydi inceleyip net cevap yazardım ama localde olunca sıkıntı oluyor. header ve html,body etiketlerinin margin ve padding özelliklerini gözden geçirin. Eğer yoksa 0 (sıfır) olarak ekleyin. Garanti çözüm isterseniz de temayı demo siteye atın ona göre cevap yazayım Melek - Masum

HAllettim Teşekkürler Gülümseme