mybb flash header sistemini kullanabilirsin
Dostum bunu yapmak öyle göründüğü gibi kolay birşey değil , sırf o header için ne kadar para sarfetmen gerektiğini düşünürsek iyi bir yatırım yapman , yapan adamın hakkını vermen gerekiyor.
Kod:
http://matthew.wagerfield.com/flat-surface-shader/
uğraşısanız kodlarını alarak bişeyler çıkarabilirsiniz

(17-07-2014, Saat:12:54)The_Hunter007 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostum bunu yapmak öyle göründüğü gibi kolay birşey değil , sırf o header için ne kadar para sarfetmen gerektiğini düşünürsek iyi bir yatırım yapman , yapan adamın hakkını vermen gerekiyor.
Benim anladığım headerin boyutunca uzunluğun arasında moue göre oynuyor az bir kod bilgisi yeter diyor parallax efecct çok mu zor dersiniz ?
Parallax diye bir işlevle yapılmış.
(17-07-2014, Saat:15:27)sp4wn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Parallax diye bir işlevle yapılmış.
evet tasarımın yapımcısıda öyle dedi birazcık kod bilginiz varsa yaparsınız parallax effect diye araştırın dedi yok mu bilen
(17-07-2014, Saat:16:46)Foxout38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (17-07-2014, Saat:15:27)sp4wn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Parallax diye bir işlevle yapılmış.
evet tasarımın yapımcısıda öyle dedi birazcık kod bilginiz varsa yaparsınız parallax effect diye araştırın dedi yok mu bilen
Bilen birisini neden arıyorsun ki ? Adamlarda demiş zaten araştır diye. Kodların kullanımı aynı. Birşeyler araştırıp öğrenmekten bu kadar korkmayın, hazırcılık en kötüsüdür. Geçenlerde de aynı konu açıldı. Gerekli cevabı verdim araştırın