MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mybbdepo Sohbet Konusu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba arkadaşlar,

Forumumuzda yönetici arıyorum, bir forumda mod olmak istiyorum gibi veya üyelerin havadan sudan genel sohbet yapabileceği bir konu olsun diye düşündüm. Eğer yönetim kadrosu içinde uygunsa sadece bu konu altından yazılabilir.

Örneğin ben bir forumda ufaktan bir yönetici olmak istiyorum. Şu an için sitemi açmak istemiyorum şartlar oturmadığı için ama boş durmakta olmuyor hem kendim için vakit geçiriyim hemde karşımdaki insana faydam olsun. Ama böyle konu açınca kurallara uymadığı için konu kilitlenecek. Bu tür sorunlarımız için tek konu altından yazsak diye düşünüyorum. Tabi sadece bu konular değil genel havadan, sudan sohbetlerde olabilir. Bir derdimiz olur paylaşmak isteriz o gün canımız sıkkın olur buradaki arkadaşlardan gazlanmak isteriz. Hem bu yolla birbirimizi daha iyi tanır daha sıcak bir ortama kavuşuruz. Çünkü bakıyorum forumda genel bir soğukluk ve millet birbirini gırtlaklayacakmış havası var. Bizler birbirimize içten ve samimi olursak gerçekten sitelerimizde başarılı oluruz arkadaşlar. Tabi bizler samimi oldukça da forum yönetiminin işi hafifler bu vesileyle de forumdaki çürük elmalarda ortaya çıkar..

Umarım konu kurallara uygun olur..
Sevgiler, saygılar..
Mükemmel bir düşünce olmuş bence. Dediğiniz gibi herkes birbirine düşman gibi Hayal Kırıklığı Bence forumun son zamanlardaki gergin durumunu gören yöneticiler bu konuyu anlayacaktır. Şahsen ben sohbet kısmını sevdim fakat site yöneticiliği alım işine girilirse konu sadece reklam yerine döner bence. Birde konuyu genel görünüm eklentisinin geçerli olmadığı bir kategoride açarsak herkes sohbet ederken yardım isteyenlerin konuları görünümde aşağı geçmez. Şahsen dediğim gibi fikriniz güzel öncelikle ben o zaman kendimden başlayayım Açık Ağızlı Gülümseme Adım Caner, 16 yaşında Ankara'lıyım. 11. sınıfa geçtim tatilim berbat derecede sıkıcı geçiyor Açık Ağızlı Gülümseme Herkese selamlar Açık Ağızlı Gülümseme
(16-07-2014, Saat:02:35)iCarly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Birde konuyu genel görünüm eklentisinin geçerli olmadığı bir kategoride açarsak herkes sohbet ederken yardım isteyenlerin konuları görünümde aşağı geçmez.

Burası Çok Doğru Gülümseme Onun Dışında Güzel Fikir Tabi Yöneticiler ne der Fikrine Bekleyip Görecez Hayırlı Sahurlar Gülümseme
Chat Niye Yok Bu Forumda Güzel Olmaz mıydı Açık Ağızlı Gülümseme Böyle Yorum Kasmak Gibi Olur Düşüncesindeyim Açık Ağızlı Gülümseme
Valla arkadaşlar ben düşünceyi attım ortaya forum yöneticilerimiz daha iyi bilir foruma zarar vermeyecek şekilde en iyi düzenlemeyi yapacaklardır eminim. Cidden forumda çok gergin bir durum var ama insanlar birbirini tanıyıp sohbet etmeye başladıkça bu hava yumuşar diye düşünüyorum.. Emin olun bizler birbirimize gerçekten, içten ve samimi yardım edersek çıkar düşünmeden hepimizin sitelerindeki başarılar bile artar. Konuları bi okuyorum. Biri sana soran olmadı diyor, birisi bu ne ego diyor. Okurken ben geriliyorum. Her başarı samimiyet ve içtenlikten gelir..
Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar.

Chatbox açılsın, tanışalım kaynaşalım ben de isterim fakat emin olun sürekli chatbox'ta sorun çıkacaktır. Kavga, reklam, hakaret vs. yani çürük elmalar kendini belli edecektir etmesine fakat kırıp dökmeye ne gerek var. Ayrıca yetkililerin ayrı bir paneli olması gerekli. Yani siteye 2 tane chat kurulup, birisi yetkililere diğeri de herkese(ziyaretçiler dahil değil) açılırsa iyi olabilir. Fakat bu zaman da yönetimin sıkılaşması gerekli.
Güzel fikir, güzel düşünce ve sorun olacağını düşünmüyorum. Bu sayede genel bakışı işgal eden konulardan da kurtulmuş oluruz. Milleti sürekli uyarmak, forum kurallarını ihlalden dolayı forumdan uzaklaştırmak bizimde canımızı sıkıyor açıkcası. En azından tek konu altından böyle, bu tür şeyleri yaparlarsa ne bizim nede değerli üyelerimzin huzuru kaçmaz, aksine daha sıcak bir ortam havası esmiş olacaktır.
Nice idea @yamyamix Süper Bana kalırsa forumdan bağımsız bir chat açılabilir. Güzel scriptler var işimizi görür Açık Ağızlı Gülümseme Ücretsiz bir hosta da kurulabilir. Boşu boşuna hostu kastırmanın alemi yok bana kalırsa Melek - Masum
Sayfalar: 1 2 3