Merhaba
Sitenizin Çeviri Telif Haklarını Sildiğiniz İçin Size Destek Verilememektedir.
Çeviri Telif Haklarını Yeniden Ekliyip Rapor Ederseniz Konunuz Tekrar Açılır.
Şimdi çözümün cevabı bilen var mı ?
Sİte Yöneticisinin Telif Haklarını Yeniden Eklediğine Göre Konu Açılmıştır.
Sorunun çözümüne gelirsek
Sorun Olmadan önce en son hangi düzenlemeyi yaptınız?
Hiçbir düzenleme yapmadım . İlk tema kurulumundan itibaren vardı bu sorun . Yani illa seçeneklerden herkesin (KP ) konu görünümüne doğrusal mod işaretlemesi gerekiyor . Bir düzenleme yapılmadı yani.
Sorun çözülmüştür . Usenet stiline haıyr diyerek . Ancak yeni üyelerde oluyor bu ancak . Diğerlerini manuel yapmak zorunda kaldım . Kusura bakmayın . Birde birşey sölemek istiyorum.
Emre Karakaya' ya Türkçe Paket konusunda ulaşmıştım. Yüklediğimde eklenti yüzünden temamdan kayma olduğu için hostingimle görüşüm backupları geri yüklemiştim . Bu yüklemede hata halledilene kadar footer da eskiden o yazıyı eklemediğim için belki Emre bey hakkında yine silmiş kapatın vs gibi düşünen olmasın. Halledilmiştir her problem . O linkin silinmesi de benle alakalı olmadığını da belirtmek isterim.
Neyse herşey için sağolun . Teşekkürler . Sizlere iyi geceler ve kolay gelsin

Hocam Geç Kaldığım İçin Kusura Bakmayın Malumunuz Sınavım Vardı...
Ben Hata'Nın çözümlerini Diğer Arkadaşlara yararlı olsun diye bir konuda topladım.Siz O konudaki 2. maddeki sql kodunu çalıştırırsanız sorunuz çözülür
Sorun Çözüldüğüne Göre Konu Kilit Arşiv