MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cinsiyete göre profil rengi nasıl yapılır ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site Site Adresi : turkyazilimekibi.com
Versiyon MyBB Sürümü : 1.6.x
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : Teşekkür vs.
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Arkadaşlar ben cinsiyete göre kullanıcı adı rengi ayarlanmasını istiyorum.Yani üye olurken diyelimki Kadın seçeneğini seçtiyse kullanıcı adının pembe olmasını istiyorum.Erkek seçtiyse mavi. Vs. Bu konuda bana yardım edebilecek varmı ??
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : -
Dediğiniz gibi bir eklenti bilmiyorum fakat üyeler profil renklerini kendilerine göre düzenleyebiliyorlar.
Kod:
http://mybbdepo.com/profil-tasarimi-eklentisi-profile-design-konusu.html
mm şuan için örneklendirme yapmam imkansız ama yolunu anlatabilirim. Hatırladığım kadarıyla oluşturulan profil alanlarında bir id veriliyordu. CSS'de bu id'e uygun bir tanım oluşturabilirsiniz. Örneğin

.profil-renk-id {
background: #fff;
}

şeklinde ardından profil alanında arkaplanlamak istediğiniz alanın classlarına bunu eklersiniz. Class ismi içinde postbit'te o kullanıcı alanını gösterme kodunu kullanırsınız. Forumda mutlaka bu kullanıcı alanlarını postbitte göstermek için gerekenler detaylı olarak anlatılmıştır ufak bir aramayla bulabilirsiniz. Profil rengi derken bu arada ben postbitte arkaplan falan olarak düşündüm, umarım öyledir Gülümseme
Kb arkadaşlar mybb bilgim biraz az galiba yanlış yazmışım.Profil rengi dedğm yani üye grubu rengi gibi olacak.
Mesela adminlerin kullanıcı adları hani kırmızı oluyor ya. onun gibi.
Ama benm dedğm olayda ise kızlar pembe, erkekler mavi olacak.